2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

261 بازدید | 20 پست

چرا هرکی با منه زورش میاد پول خرج کنه و برام خسیس میشه

من داستان زندگیم خیلی پیچیده هست. ۲۴ سالمه اما یبار نامزد بودم تو سن چهارده سالگی و نامزدی بهم زدیم سر اختلافات. یبار عقد بودم ک طرفم بی عار بود و جدا شدم و بعد با شوهرم ازدواج کردم اما دقیقا هر سه نفر برا من خسیسن. مثلا نامزدم ک بهم خورد بمن میگفت فامیلای منو تو(فامیل) مشترکن زیاد نیستن و عروسی نمیگیربم و فلان. بعد مثلا اگر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا مثلا اون طرفی ک باهاش عقد بودم و توی عقد  جدا شدم آب از دستش نمیچکید. اینقدر همش میگفت ندارم. تا حتی لباس برا خودش نمیخرید. اما الان ازدواج کرده همش لباسای انچنانی خودش و زنش میپوشن و برای زنش خرج میکنه

بلد نبودی خوب بدی دیگه مردهایی که از لحاظ جنسی رابطه خوبی با خانم ندارن خسیس هم میشن. یخورده باید بهتر باشی البته من یه کلاس رفته بودم تو اون کلاس این چیزارو گفتن. درمان اکثر مشکلات رفتاری واخلاقی آقایون همین بود.. خساست دروغگویی و.... خیلی چیزای دیگه. ولی متاسفانه هرچقد تلاش می‌کنم نمیتونم اونی باشم که دلم بخواد. زياد حوصله ندارم 

خدایا تمام زندگیمو به دستهای تو سپردم پس مواظب عزیزام باش 

با اجازه استاتر خانوما برا سلامتی آدریان ختم صلوات گذاشتم چرا بیاین سهمتونو بردارید انشالله خدا شفاش بده مادرش بی قراره 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))