2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

150 بازدید | 19 پست

خانما من یبار پریودیم بهم ریخته بود رفتم سونو گفت تبلی تخمدان داری بعد از اون هرجا سونو رفتم گفتن نه نداری یه چند ماهی هم قرص برای تنظیم پریودیم خوردم دیگه درست شد سروقت پریود میشم،مجردم دکتر پارسال بهم گفت چون یبار سونوبهت ایجور گفته احتمالا تنبلی تخمدان داری و اگر نامزدی داری ازدواج کن شاید دیگه هیچ وقت بچه دار نشی اگر دیر بشه،بنظر شما من تنبلی تخمدان دارم؟حالا که قصد ازدواج ندارم آیا اگر روزی ازدواج کنم بچه دار میشم؟

خانومای محترم تاپیک ختم صلوات گذاشتم برای ادریان بیاین حتما انشالله حال این بچه خوب بشه

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ماها با تنبلی تخمدان مادریم 

اون دکتر بی سواد بوده 

اتفاقا قابل درمانترین  دلیل ناباروری تنبلی تخمدانه ،پیاده روی داشته باش و با بهترین کسی که ازت خواستگاری میکنه ازدواج کن 

الهی خوشبخت بشی

ربطی به سنم داره؟

نه 

تنبلی ارثیه

با چاقی و عدم تحرک و تغذیه ناسالم تشدید میشه

من که تو ۳۰سالگی بچه دار شدم 

اگه بتونن زودتر اقدام کنن خوب بهتره ،یه خورده زمان میبره تا باردار شدن ،فقط همین