2777
2789
عنوان

امروز نینیمو به خاک سپردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2565 بازدید | 89 پست
والا همونو بگو..خواهر من زایمان طبیعی کرده بود کیسه آبش پاره شده بود ولی درد نداشت بعد بچه بدنیا اوم ...

منم کیسه ابم پاره شده بود ولی درد نداشتم انقدر عذاب کشیدم تا بدنیا اومد مردم و زنده شدم هیچی حالیش نبود هیچی 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدابه حق بزرگیش ارومت کنه وفرشته ی کوچولوت شفاعتت کنه روز قیامت دلتو به خدابسپار ودوباره باردارشو غم ازدست دادن اولادت کم میشه عزیزم توخیلی باقدرتی که خدااینطور امتحانت میکنه

عزیزم خدا صبرت بده 

خیلی درد بدیه 

منم دو هفته با شکم جراحی شده اسیر بیمارستان بودم 

ولی در اخر هم یه بار هم نتونستم دخترمو بغل کنم و روز اخر که رفتم دیدنش نبود رو تختش چقدر درناک بود ای خدا 

طفلک معصومم

هنوز بعد از ۵ سال قلبم اتیش میگیره 

مزارش و نمیونستم کجاس چون بیمارستان خودش دفن کرد اما مثل مجنونا رو خاکها راه میرفتم واشک میریختم

عزیزم

دوران سختیه 

امیدوارم خدا جاش بهت بچه های سالم بده

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

خدا بهت صبر و ارامش بده...

از بزرگی نقل شده  که طفلانی که در رحم مادر یا در سن کم از دنیا میرن روز قیامت شفائت پدرو مادرشونو میکنن و بر در بهشت مینشینن و هرچی فرشته ها میگن وارد بهشت بشید اونها رو به خداوند میگن که تا والدینمون وارد نشن ما وارد بهشت نمیشیم..عزیزدلم فرشته ی پاک تو شفیع تو هست بدون که هیچ کار خدا بی حکمت نیست و برای جگر گوشت گریه کن و برای خودت و پدرش دعا و طلب ارامش کن...

یه صلوات کوچولو برام بفرست بی زحمت  

خدا ب دلت آرامش بده 

الهم صل علی محمد و ال محمد

الهم صل علی محمد وال محمد 

من پسر ۳۱ روزم رو از دست دادم خواهرم خوب درک میکنم حالتون رو خدا بهتون صبر بده عزیزم تمامی دلخوشی من اینه ک بالاخره میرم پیشش و اونجا حساااابی بغلش میکنم از عطر تنش سیر میشم 😔