2777
2789
عنوان

آشپزی سوال

70 بازدید | 11 پست

خانومای آشپز طرز درست کردن یه گوجه بادمجون خوشمزه رو میخام...چطوری درستش میکنید

مثبت تویی و منفی منم   فیزیک در تسخیر توست...از دور جذبم میکنی...عاشق ربای آهنی  

من گوجه بادمجونو با پیاز و گوجه و بادمجون درس میکنم عالیههه بادمجونامو سرخ میکنم و جدا میکنم و پیاز بد سرخ میکنم وادویه میزنم و بد بادمجون ای سرخ شده رو میزارم و بد گوجه حلقه شده و من چون سسشو دوست دارم سس هم درس میکنم و درشو میذارم با حرارت ملایم میذارم تا اماده شههه دهنمنمم آب افتاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بادمجونای سرخ شدرو بچین تو تابه و گوجه هاتم حلقه حلقه کن و  ربع گوجرو بریز تو لیوان و بهش اب داغ اضافه کن و پودر سیر و نمک بزن بریز رو بادمجونات و سیر هم خورد کن بریز روش در تابتو بزار با ماست خیلییییی میچسبه...

وااای دلم خواست 😣😣

من گوجه و بادمجون و پیاز و سیر و فلفل دلمه ای رو با کره سرخ میکنم بعدم بهش‌ رب میزنم کنارشم یه چیپس درست میکنم میزارم با سبزی و لیمو و از خودم پذیرایی میکنم 🤔🤔🤔

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)

دستپختمو یادم رفته خاص نیست ولی پیاز خورد میکنم تفت میدم با یکم سیر گوجه پوست میکنم خورد میکنم روش بادمجون سرخ شده هارم میذارم روش .یه لیوان اب میریزم نمک و فلفل سیاه حتما میریزم درشو میذارم .۲۰ دقه بعد اماده است

دستپختمو یادم رفته خاص نیست ولی پیاز خورد میکنم تفت میدم با یکم سیر گوجه پوست میکنم خورد میکنم روش ب ...

مرسی😚

مثبت تویی و منفی منم   فیزیک در تسخیر توست...از دور جذبم میکنی...عاشق ربای آهنی  

بادمجون روسرخ کن بزار کنار 

پیاز رو ریز خوردکن اگه همیشه یه پیاز خورد میکنی سعی کن دوتا خوردکنی گوجه رو یا نگینی یا ورقه ورقه یاحتی رنده کن این بستگی به ذائقه خودتون داره بریز تو پیاز داغت تا قشنگ سرخ شود مواظب باش نسوزه بعد ادویه از زردچوبه فلفل سیاه یه خورده دارچین بزن بعد یه قاشق رب زیرش خیلی کم باشه که رب هم سرخ بشه یه ته استکان آب بریز رو رب که باز شود وسرخ شود حالا بادمجان رو اضافه کن وآب بریز زیرش کم تا جا بیفته سعی کن آبکی زیاد نشه فقط رسوب بندازه اگه غذای ترش دوست داری یه 10تا غوره هم توش بریزاگه دوست نداری نریز جاافتاد بشین بخور با لذت ودلخوش

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین