2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عدس پلو با قارچ سرخ کرده😋😋😋😋

یبار تونستم اینبارم میتونم💪.                                                       پیش به سوی هدف قشنگ😍                                                    عضو تاپیک  لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه ۶۳(22آذر)                                                                  وزن هدف۵۷😍🥹                                                                      هفته اول👈(۲۶آذر وزن۶۱۵۵۰😍) هفته دوم👈(۳دی وزن۶۱۰۵۰😍) هفته سوم👈(۱۷دی وزن۶۰۵۰۰😍)  هفته چهارم👈(۲۴دی۶۰۱۰۰😍)           هفته پنجم👈(ا بهمن۶۰😍) هفته ششم👈(۸بهمن۵۹۹۰۰😍) هفته هفتم👈(۱۵بهمن۵۸۹۵۰😍).   هفته هشتم👈(۲۲بهمن۵۸۴۵۰😍) 👈هفته یازدهم(۲۰اسفند۵۷۷۵۰😍)  👈هفته دوازدهم (۲۷اسفند۵۶۸۰۰💃)👈 هفته سیزدهم (۱۲ فروردین ۵۷۴۵۰🥲🥹😥) 👈هفته پانزدهم(۲۶فروردین۵۷۱۵۰😍) 👈هفته شانزدهم (۲اردیبهشت۵۷۲۰۰) 👈هفته هفدهم(۱۶اردیبهشت۵۶۹۵۰) 👈 هفته بیستم (۶ خرداد۵۶۶۵۰😍)

ازخودم در اوردم😜😄

آخه عدس پلو چون خشکه کنارش یا سیب زمینی سرخ کرده میزارم یا قارچ سرخ کرده

چون شوهرم پیاز و کشمش کنار عدس پلو نمیخوره

یبار تونستم اینبارم میتونم💪.                                                       پیش به سوی هدف قشنگ😍                                                    عضو تاپیک  لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه ۶۳(22آذر)                                                                  وزن هدف۵۷😍🥹                                                                      هفته اول👈(۲۶آذر وزن۶۱۵۵۰😍) هفته دوم👈(۳دی وزن۶۱۰۵۰😍) هفته سوم👈(۱۷دی وزن۶۰۵۰۰😍)  هفته چهارم👈(۲۴دی۶۰۱۰۰😍)           هفته پنجم👈(ا بهمن۶۰😍) هفته ششم👈(۸بهمن۵۹۹۰۰😍) هفته هفتم👈(۱۵بهمن۵۸۹۵۰😍).   هفته هشتم👈(۲۲بهمن۵۸۴۵۰😍) 👈هفته یازدهم(۲۰اسفند۵۷۷۵۰😍)  👈هفته دوازدهم (۲۷اسفند۵۶۸۰۰💃)👈 هفته سیزدهم (۱۲ فروردین ۵۷۴۵۰🥲🥹😥) 👈هفته پانزدهم(۲۶فروردین۵۷۱۵۰😍) 👈هفته شانزدهم (۲اردیبهشت۵۷۲۰۰) 👈هفته هفدهم(۱۶اردیبهشت۵۶۹۵۰) 👈 هفته بیستم (۶ خرداد۵۶۶۵۰😍)
چطوری درست میکنی؟

جو ،نخود ،لوبیا از شب قبل خیس میکنم .بعد جو رو جدا میپزم و حبوباتو جدا ، بعد پختن کامل جو و وارفتنش سبزی اضافه میکنم،حبوبات پخته شد۶ رو اضافه میکنم .گوشت و قلم رو جدا میپزم ابشو میریزم تو قابلمه جو و گوشتو ریش ریش میکنم .بعد پیاز داغ و سیر داغ درست میکنم و گوشتو یه تفت کوچیک میدم و زردچوبه ،نمک و فلفل و نعنا خشک اضافه میکنم و یه مقدار برا تزئین نگه میدارم بقیه رو قاطی مواد میکنم .و در اخر گاهی کشک به غذا اضافه میکنم گاهی هم فقط با کشک تزئین میکنم و کشک اضافی میارم سر سفره