2777
2789
عنوان

بچه ها باسنگ زد ب پنجره....

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 59 پست

اومد

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
همین کارو کردم بدتر شد..... اون برعکس منه،وقتی عصبیه دوس داره من ساکت حرف نزنم اصلا چون حرف میزدم ...

همه مردها همین طوری هستن         وقتی عصبی هستن یا مضطرب   باید تنها باشن  (سیستم مغزشون اینجوری ه)    تنها که باشن  آروم میشن

برعکس ما خانم که باید حرف بزنیم و درد و دل کنیم تا آروم بشیم  (سیستم مغز مون اینجوری ه)
دوتا کتاب هست به اسم   ساختار مغز زنانه    ساختار مغز مردانه               بخونید متوجه میشید

تنها توصیه اینه  که موقعی که عصبانی ه  مضطرب ه  یا داره حرص می خوره     باهاش حرف نزنید  (خصوصا موقعی که شدیدا عصبانی شده)   بعد که آروم شد برید سمت ش  و حرف بزنید

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاق منم تنده، چرا نمیتونم خودمو کنترل کنم....اه.... بچه اولم و همیشه حرف حرفه من بوده حالا اینجا ...

جلسات مشاوره رو شروع کنید       هم خودتون به تنهایی نیاز به مشاوره دارید    هم شوهرتون

هم اینکه باید دوتایی برید مشاوره برای اختلاف بین تون         ---  اما اول تنهایی برید مشاوره

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
صبح ساعت 7 اومد، زنگو زد گفت وسایلامو بده، بالا نیومد از پنجره انداختم واسش رفت سرکار زنگ میزنم ری ...

زنگ نزن بذار آروم بشه ...هنوز آروم نشده بذار به حال خودش باشه.وقتی هم که اومد خونه فقط سلام کن ....

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
ی سوال اینایی که میگین دوست پس داشتیم قبلا الان با یکی دیگه ازدواج کردیم میشه بگین چطوری شد با اون ق ...

من که با این نساختم اصلا رابطه جدی نبود مثل دوتا ادم معمولی دوست بودیم در حد چت و اینا