بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداکنه بیاد،همین کارو کنم بااینک میدونم اگه هم بیاد نمیخوره
میخوره گرسنه ست شام نخورده که....من ۹ ساله دارم زندگی میکنم چند سال اول خیلی دعوا میکردیم کم کم دیدم که با بحث و دعوا که مشکل حل نمیشه تازه دلخوری پیش میاد تصمیم گرفتم به جای دعوا کردن دنبال راه حل باشیم.وقتی عصبانی میشم به شوهرم میگم یا برو بیرون یا سکوت کن.حالم که خوب شد بعد مشکلو حل میکنیم.
حالا یه بار دیگم به بهونه گوشی بر میگرده ، مثلا کجا رو داره بره ؟ چند روز میتونه نیاد؟ شاید تنهایی برای دوتاتون بهتر باشه یکم به رفتاراتون فکر کنید ، و اینو یادتون باشه مردا قمپوز زیاد میان اگر گفت میریم یه جا ممکنه نیاد یا اگر گفت الان میارم ممکنه فردا صبح بیاره این ها جزو اخلاقای مرداس
فرزند من به دنیا اومد . خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم دامن همه منتظران رو سبز کن .
خوبه ک میتونی، من نمیتونم تازه اون میخواد بره بیرون من نمیزارم جلوشو میگیرم الان دیگ خیلی عصبی بود ...
میتونی فقط تلاش کن همین... عرق بهار نارنج + عرق بید مشک + گلاب + تخم شربتی ..اینا رو با هم بریز تو یه لیوان با آب قاطی کن هر روز دو لیوان بخور عجیب آرومت میکنه.
اخلاق منم تنده، چرا نمیتونم خودمو کنترل کنم....اه.... بچه اولم و همیشه حرف حرفه من بوده حالا اینجا ...
افرین ببین میتونی خوشکل فراریش بدی ، زبونتو نگه دار همه حرفی نزن ، اونو درک کن ، و یادت باشهه اون از تصورات ڋهنیه تو کوچکترین اطلاعاتی نداره همون جور که شما نمیدونی تو ذهن اون چی میگزره.
اینم یادت باشه چون خونه پدرت رئیس بودی همه جا جای ریاست نیست
فرزند من به دنیا اومد . خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم دامن همه منتظران رو سبز کن .