2777
2789
عنوان

بیاید حالم بده

191 بازدید | 18 پست

مادر شوهرمن سفر حج رفته بدون اینکه بیاد از خانواده من خداحافظی کنه ولی با این حال مامانم قبل از رفتنش اومد خونشون و سر راهی براش برد.موقع برگست هم چون نمیخواستن شام بیان بعد از شام اومدن البته مراسم مختصر و تو خونه بود.حالا قراره خانوادم فردا شب کادو بگیرن باز برن خونشون.حالا این وسط شوهر من دیوونم کرده یه هفته دعوا داشتیم که چرا مهمون دعوت کرده قبل از این که بره خونه بابام.چرا فرودگاه نرفتن؟چرا عید بازدید پس ندادن در صورتی که مامانم هم بارها دعوتشون کرد و اونا پس زدن

خلاصه داره دیوونم میکنه

خاک بر سر یه زیارت رفته ما رو انداخته به جون هم به نطرتون چی بگم به سوهرم دلم آروم شه

بگو مادرت لیاقت نداره تامام 🖐

متنفـرم از آدم های که همیشه در حال نظـر دادن هستـن حتی بدون اینکه نظـرشون رو پرسیده باشـی تو تمـام مسائل شخصـی آدم سـرک میکشـن و تـِز میدن هر کـس سلیقـه خاص خـودش رو داره اگه از نظر شمـا زشتـه سلیقه و نظرتون رو برای خودتون نگهدارین متنفـرم از آدم های که از خصـوصی ترین مسائل زندگی آدم سوال میپرسـن متنفـرم از آدم های بدذات که اگه به نفعشون باشـی بهت خوبـی میکنن و اگه براشون نفع نداشته باشـی بدترین بدی هارو در حقت میکنن و اگه باهاشون مثل خودشون رفتار کنی تازه ناراحت هم میشن ولی من این رو تو زندگیم یاد گرفتم با هرکس اندازه لیاقتش رفتار میکنم من کینه ای نیستـم اما آلزایمر هم ندارم حتی کوچیکترین حـرف ها توی ذهنم مونده اگه لطفی در حق این مدل آدم ها بکنم معنیش این نیست بخشیدم یا فراموش کـردم از ته قلبم از وجودشون متنفـرم فقط شاید اون لحظه مجبور بودم لطفی کنم خیلی وقتا در جواب این همه فضولی و سوال فقط لبخند میزنم و تو ذهنم فکر میکنم آیا این چیزها به تو ربطی داره ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا عادتشونه

اصلا بحث پول نیست تازه ۱۰ روزه اومده اونا م تا الان فرصت نکردن.شوهر من لب و لوچش آویزونه چرا زودتر نرفتن چرا فرودگاه نرفتن در صورتی فامیلای نزدیکشون هم نرفتن .چرا قبل از این که بیاد دوباره خونه بابام پسر عممو پاگشا کرده.اینا واجب تر بودن

من ک نفهمیدم چی شد ولی مامانت چرا انقد تحویلشون میگیره ؟ من نشنیده بودم واسه حاجی کادو ببرن😐 بعدم حاجیا وقتی میان مگه تالار دعوت نمیکنن همه رو؟ کلن برعکسینا😀

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
من ک نفهمیدم چی شد ولی مامانت چرا انقد تحویلشون میگیره ؟ من نشنیده بودم واسه حاجی کادو ببرن😐 بعدم ح ...

این بی پدرا همه چی شون بر عکسه.یه مهمونی مختصر تو خونه گرفتن.مامانمینا خم گفتن جمعشون خودمونیه نمیایم.اگر هم میخوان کادو ببرن چون واسه مکه مامانم کادو آوردن اگه نبره خودشو جرررر میده

مامانم براش سر راهی بردخوراکی  جلوی من و شوهرم گداشت تو چمدون ولی وقتی نبود دیدم گزاشته ته یخچال ولی من هنوز به روی شوهرم و مامانش نیاوردم.دلم میسوزه من سکوت میکنم ولی اینا.....

این بی پدرا همه چی شون بر عکسه.یه مهمونی مختصر تو خونه گرفتن.مامانمینا خم گفتن جمعشون خودمونیه نمیای ...

حالا شما چرا انقد زندگیو بخودت زهر میکنی؟ بنظر من ک اینچیزا اصلا ارزش ندارن بعد ی مدت ک یادش میوفتی میگی چقد سر چیزای بی ارزش حرص خوردم

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
حالا شما چرا انقد زندگیو بخودت زهر میکنی؟ بنظر من ک اینچیزا اصلا ارزش ندارن بعد ی مدت ک یادش میوفتی ...

من زهر نمیکنم شوهر احمقم گتد میزنه به اعصابم با حرفاش.اینا خیلی سادس ولی من با این سن خیلیییی سختی کشیدمدلم شکستس خودشم میدونه ولی به جای رعایت کردن...عیبی نداره