2777
2789
عنوان

کمبود ویتامین دی

1041 بازدید | 14 پست

خانم های مهربون برای جبران کمبود ویتامین دی چی باید خورد ستتی باشه 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

آفتاب بگیر

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استاتر مواظب باش..دوست من وقتی آزمایش داد متوجه شدهر چی دردو مرض داره از کمبود ویتامین Dهستش..یعنی اینقد تعجب کردبم که نگووو..یه ویتامین ناقابل کمبودش ببین چیا میکنه ها..دوستم خییلی مریض بود..با خوردن ویتامین دی بهتر شدش..منم هفته ای یدونه رو میخورم

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
استاتر مواظب باش..دوست من وقتی آزمایش داد متوجه شدهر چی دردو مرض داره از کمبود ویتامین Dهستش..یعنی ا ...

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
استاتر مواظب باش..دوست من وقتی آزمایش داد متوجه شدهر چی دردو مرض داره از کمبود ویتامین Dهستش..یعنی ا ...

جواب ازمایشمه 

ولا منم ریزش مو شدید دارم وهمیشه بی حوصلم 

دقیقا همینا علائمشه.‌..سر سری نگیریآ عززیزم  .دور از جون داغونت میکنه ..  

چی ها باید مصرف کنم قرص چجور بخورم دارو گیاهی وجود داره

چی ها باید مصرف کنم قرص چجور بخورم دارو گیاهی وجود داره

دارو زودتر اثر میکنه برای شماهایی که کمبود دارین..ولی  تو نت سرچ کن کامل نوشته که چه چیزایی ویتامین دی داره..بهترینشم قبل خوردنیا نورخورشیده

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍