2777
2789
عنوان

خیلی حس وحال بدی دارم واسه عروسی

285 بازدید | 15 پست

قراره سه ماه دیگه با کسی عروسی بگیرم که علاقه ای بهش ندارم؛چکار کنم بچه ها.نیاین بنویسین خب میخواستی چشاتو واکنی بعد عقد کنی 

موقع عقد خیلی عجله کردم فقط ۱هفته حرف زدیم؛همچی عجله ای شد؛۲۰ روز بعد عقد فهمیدم هیچ حسی ندارم بهش اصلا تا الان ۹ماهه دارم طولش میدم که بلکه علاقمند بشم ولی نمیشه که نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمانی که بغلش میگیری چه حسی داری؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

حس خیلی بد؛همش ازش فرار میکنم

دوست داری شریکت چطوری باشه که درون نامزدت نمیبینی؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

قبلا بودم.ولی مشکل اینکه شوهرم خیلی با تصوراتم فرق داره

چی بگم ....جداشو ولی فکرنکن راحت میتونی کسی را بشناسی معلوم نیست انتخاب دیگت هم خیلی درست از اب دربیاد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

اگه میتونی قران و دعا برای افزایش مهر و محبت در دلت بخون بخایم طلاق بگیری دلیل موجه ای نداری

2790
2778
2791
2779
2792