2777
2789
عزیزم اسم برنامه ای که باهاش پروفایلتو درست کردی چیه

عزیزم توگوگل هست بنویس پروفایل فانتزی خاص و دخترونه 

ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋‍♀️♥️♥️

یه چشمم به گوشیه ..یه چشمم به ایفون...

اخه یه پسری  درشت هیکل نیم ساعته داره ایفونمونو میزنه..همشم داره بالا رو نگاه میکنه..خیلی هم عصبانیه...اینم خرابه اصلا صدا نمیاد بیینم چی میگه..فقط یه بار برداشتم گفتم کیه...صداش نیمد‌‌..از اون وقت همش داره زنگ میزنع..نمیدونم برم بیرون یا نه😶😶

درست میشه دایی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضاتو بخون❤❤❤

منم بشدت با امضای شما موافقم.دعای نینی سایتیا خوب میگیره😮

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
یه چشمم به گوشیه ..یه چشمم به ایفون... اخه یه پسری  درشت هیکل نیم ساعته داره ایفونمونو میزنه.. ...

وای نه خطرناکه بیخیال به همسایه روبرویی زنگ بزن دید بزنه از خونشون

ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋‍♀️♥️♥️
عزیزم نکن این کارو باخودت مشکلی که قابل حله رو حل کن اگه هم نیس باهاش کنار بیا

قبلا دوست زیاد داشتم دوست صمیمی ک درد و دل کنم هیچکدوم تو شهرمون زندگی نمیونن دوستا و همکارای جدیدم هیچکدوم مناسب درد ودل نیستن

حس میکنم دیگه با کسی نمیتونم صمیمی شم کسی برام قابل اعکماد درد و دل کردن نیست انگار با اینکه خیلی دوسشون دارم ولی راحت نیستم زیاد باهاشون

قبلا دوست زیاد داشتم دوست صمیمی ک درد و دل کنم هیچکدوم تو شهرمون زندگی نمیونن دوستا و همکارای جدیدم ...

امضاموبخون😚

وای نه خطرناکه بیخیال به همسایه روبرویی زنگ بزن دید بزنه از خونشون

من باهمسایه ها رابطه ندارم.یکی از بچه ها گفت ایفونو قطع کن..منم قطع کردم..از بس زنگ زد گفتم برم پایین ببینم چکار داره..که خیلی ترسیدم نرفتم...اخه بدجور عصبی بود...

درست میشه دایی  
این دوروز دنیا چقدر طولانیه و دیر میگذره

عزیزم دنیا مشغول کار خودشه چه بخندی چه غم بخوری هیچی عوض نمیشه بسپر به خودش همه چی حل میشه💜