2777
2789
عنوان

خدا

59 بازدید | 9 پست

سلام حس میکنم خداولم کرده نمیتونم ارتباط برقرارکنم باهاش راهی دارین؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

نماز شب منم خیلی وقته اونجور که دلم میخواد باهاش ارتباط برقرار نکردم

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم خداهمونجاست هیچوقتم تنهات نمیذاره این ماهستیم که گاهی دورمیشیم گاهی نزدیک

ای که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد حیف است که توباشیو مراغم ببرد...خدای من چه دارد انکه توراندارد و چه ندارد انکه تورادارد..🤗بیخیال 🤪دنیادورزه باچیزایی که داری خوش باش 🤩به خدا تکیه کنو 😇باشادی زندگی کن 😍پاک زندگی کن ☺️هیچی ارزش اینو نداره خداتو ناراحت کنی⭕️😚هدفت رضایت خداباشه و بس💪 همین خودش ته خوشبختیهههه🤩🥰😍🥳🥳🙋‍♀️♥️♥️

نذار دستت از دستش ول شه، خدا آرامش مطلقه، همه وجودتو غرق آرامش و بی نیازی میکنه یه قدم برو سمتش ببین چجوری صد قدم میاد سمتت فکر نکن آرمانی حرف میزنم عزیزم تجربه شخصیه خودمه

خدایا هزار بار شکرت