2777
2789
عنوان

بیاین جیگرا

39 بازدید | 9 پست

خوشگلا من نی نیم پسره ازاسم امیرعلی خوشم میاد اما بذوجود ابنکه تو اطرافیان و فامیل کسی اسم امیرعلی نداره میترسم بچم بزرگ بشه ازاسمش حوشش نیاد 

چکارکنم اسم قشنگ پیشنهاد بدین . 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااا چرا خوشش نیاد از اسمش؟ ؟ ؟ ؟ اسم زیبایی هست لفظ زیبایی داره . . . نبیم دیگه ازین فکرا کنی😈😉

راست میگی . 

اخه همه میگن اسم عربی نزار اصیل بزار

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

خب نظرتون راجب امیرعلی چیه 

خب نظرتون راجب امیرعلی چیه 

اسم قشنگیه

اما من برای بچه این دوره نمی پسندم بازم نظر تو دهه

البته بازم نسبت به خیلی اسما آنچنان قدیمی نیس 

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐
راست میگی .  اخه همه میگن اسم عربی نزار اصیل بزار

عزیز دل من، اخه دل خودت اسم انتخاب کرده تو این اسم رو انتخاب کردی واسه بچه ای ک مال خودته و تو خونه خودت با دستای خودت جلوی چشم خودت بزرگش میکنی بععععععد چون بقیه ی چیزی گفتن و رد شدن ب شک میفتی؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ تو ازین اسم خوشت میاد بقیه ی شب تاصبح بیان نگه دارن بچه رو بعد میتونن بگن نذار این اسم رو. . . اسمی ک انتخاب میکنی اسم بچته، بقیه رو بیخیال