2777
2789
عنوان

از پودر بچه استفاده میکنید یا نه؟

2837 بازدید | 9 پست

سلام دستان. من دارم سیسمونی میخرم. یادمه یه بار مطلبی اینجا خوندم که میگفتن از پودر بچه استفاده نکنیم. حالا نمیدونم باید پودر بخرم یا نه؟ اگر استفاده نمیکنید پس از چه چیزی میتونم به جاش استفاده کنم؟؟؟ اصلا ضروری هست؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

نه من استفاده نکردم‌ . لوسیون بدن استفاده کردم اونم نه زیاد

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..

واسه عرق سوختگی زیر گردن و بغل فقط پودر خوب میکنه من استفاده میکنمم مارک فیروز جانسو خوب نیس 

داروخونه بی بی کول داد تاثیری نداشت بخر ضرری نداره ققط جوری بزن ک وارد ریه هاش نشه بچه من یکم مشکل ریه داره شاید واسه اون بوده

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه میگن وقتی میزنی ذراتش تو هوا معلق میشه و بچه ها وقتی تنفس میکنن، حساسیت پیدا میکنن

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
نه من استفاده نکردم‌ . لوسیون بدن استفاده کردم اونم نه زیاد

لوسیون بدن چی استفاده کردی؟ میشه بجای پودر استفاده بشه؟

لوسیون بدن خوشبو میکنه فیروز . کلا همه چی فیروز گرفتم

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..
لوسیون بدن خوشبو میکنه فیروز . کلا همه چی فیروز گرفتم

مرسی عزیز. پس میرم بگیرم

نه استفاده نکن خوب نیست نه برای مادر نه بچه .به جاش من ازدکترپرسیدم گفت اگه بدنش تمیز باشه هفته ای دوبار حموم ببر زیادلباس تنش نکن هیچی نیاز نیست درصورت عرق سوز شدنم سودوکرم ایرلندی یا کرم محافظ چیکو ک برای کل بدن میتونی استفاده کنی 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

پودر آسم میاره . برای زیرپوشک همیشه محافظ پوشک بزن همه مارکش هست از فیروز گرفته تاچیکو سبامد همه مارکاهست دکترپسرم گفت مدفوع اسیدیه ادرام سوختگی میاره بخاطراینکه عرقسوز یاادرار سوختگی ایجادنکنه کرم محافظ بگیر همیشه بزن ی دکترم مارک ایروکس روپیشنهادکرد کرم پاست لوسیونه بعد حموم کل بدنش رومیزنم یااون یا لوسیون جانسون یا چیکو همشون خوبن فقط پودرنگیر 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
پودر آسم میاره . برای زیرپوشک همیشه محافظ پوشک بزن همه مارکش هست از فیروز گرفته تاچیکو سبامد همه مار ...

مرسی از توضیحت