2777
2789
عنوان

آی یو آی

103 بازدید | 6 پست

من ۱۰ روزه آی یو آی کردم ولی هیچ علایمی ندارم ( جز اینکه گاهی درد پری میاد و میره) کسی اینجوری بوده که نتیجه مثبت شده باشه؟ از چند روز بعد آی یو آی بی بی چک مثبت میشه؟

چند تا امپول زدی  واسه ای یو ای  ..گونال اف اینا  سوپر فکتم زدی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مشکل ناباروری از کی بود

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
چند تا امپول زدی  واسه ای یو ای  ..گونال اف اینا  سوپر فکتم زدی

یه بسته قرص لتروزول ی دونه آمپول سینال اف مشکلی نداریم برای اینکه زود نتیجه بگیرم آی یو آی کردم البته ماه پیش منفی شد این ماه دومین ماهه

یه بسته قرص لتروزول ی دونه آمپول سینال اف مشکلی نداریم برای اینکه زود نتیجه بگیرم آی یو آی کردم البت ...

اهان  ...انشالله  که مثبت میشه   😘 درد پریود میاد میره خوبه  منم بعد ای وی اف اینجوری شدم

2790
2778
2791
2779
2792