2777
2789
عنوان

ختنه پسر ٨ ٩ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 28 پست
میشه بیشتر توضیه بدی؟من شنیدم فقط مسلمانها ویهودی ها ختنه می کنن که اتفاقا خیلی عای هست وسرطان آلت و ...

از هر چندصدهزار نفر فقط یک نفر سرطان آلت میگیره و از هر ۱۰۰ نفر یک نفر عفونت میگیره که براحتی با دلرو درمان میشه، بنظرتون بخاطر اما و اگر ارزش داره ک عوارض ختنه رو ب جون بخریم.حتی احتمال مرگ نوزاد هم موقع ختنه هست.زودانزالی،عدم رضایت احتماری در آینده،تنگی مجاری ادرار،و...‌‌‌‌‌

شوهر خودم همیشه میگه پدر مادرمو نمیبخشم چون بدون رضایت من ختنم کرد.واقعا اگه پسرم بزرگ بشه و بگه چرا منو ختنه کردین چی جوابشو بدم.

از هر چندصدهزار نفر فقط یک نفر سرطان آلت میگیره و از هر ۱۰۰ نفر یک نفر عفونت میگیره که براحتی با دلر ...

چقدر خوشحالم ک بعد از ۱۵ سال ک چنین تصمیمی برای پسرم گرفتم،یکنفر رو پیدا کردم ک بامن هم عقیدست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوشحالم ک بعد از ۱۵ سال ک چنین تصمیمی برای پسرم گرفتم،یکنفر رو پیدا کردم ک بامن هم عقیدست

خواهش ميكنم عزیزم. خواهرشوهرمم پسرشو ختنه نکرد. یکی از دوستامم همینطور. کم کم مردم دارن آگاه تر میشن

چقددیروای نتونستم نگم😁من حلقه بردم ۴٠روزگیش خوب بودفقط میترسیدم نگاکنم یاپوشک عوض کنم دوستم لیزربرد ...

🤣

اا واقعا ليزر خوبه؟

چقد خرجش شد

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
من بچم 70روزش بود با بخیه بود .اما بخیه کشیدن نداره .خودش افتاد بخیه

ااا مرسييي من فك كردن مثل زايمان بايد بزي بكشي🤣

درد كشيد بچه ؟ اذيت شد بعدش

فک‌کنم الان سن خوبی نباشه اخه دائم حرکت میکنه خونریزی میکنه من ۱۱ روزگی بردم حلقه بود خیلی خوب بود ا ...

٤دست و پا نميره واسه همين گفتم ببرمش زود

ولي اصلا دليل قانع كننده پيدا نكردم كه ختنه واجبه

امروز بی بی سی یه مستند درباره عوارض ختنه پخش کرد، مطمئن شدن که تصمیمی که درباره ختنه نکردن پسرم گرف ...

الان خيليا به اين نتيجه رسيدن كه كار بي فايده ايه

من فقط واسه ظاهرش ميگفتم بهتر ميشه

وگرنه منم اصلا ب دلم نيس ببرمش

میشه بیشتر توضیه بدی؟من شنیدم فقط مسلمانها ویهودی ها ختنه می کنن که اتفاقا خیلی عای هست وسرطان آلت و ...

تنها دليل علميش كه ثابت شدس اينه كه ممكنه عفونت ادراري بيشتر از ختنه كرده ها بگيرن همين

وگرنه دليل علمي نداره

اخه دیگه ۶ساله ک زجرکش میشه گناه داره بچه طفل معصوم دکترگف هرچی بزرگتربشه پوستش سفتر میشه ودردش بیشت ...

اتفاقا ما تو فاميل يه بچه ٤٠روزه مرد بخاطر ختنه 

كلا تو هر سني واسه بچه عذابه

وقتي كوچيكتره چون نميتونه بگه ميگيم پس كمتر اذيت شد

الان خيليا به اين نتيجه رسيدن كه كار بي فايده ايه من فقط واسه ظاهرش ميگفتم بهتر ميشه وگرنه منم اصل ...

خب اینم منطق درستی نیست. شما که نمیتونی درباره زیبایی اندام پسرت تصمیم بگیری. شاید پسرت این شکلی دوست نداشته باشه.در ثانی ختنه اونقدری عوارض داره که اصلا انجام دادنش عقلانی نیست. بچمونو بدیم زیر تیغ  ناقصش کنیم فقط بخاطر زیبایی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!