2777
2789
عنوان

چروک پیشونی نینی

683 بازدید | 29 پست

سلام پسرم یه ماه و نیمشه حتی وقتی به مستقیم هم نگاه میکنه تو بیشتر مواقع ابروهاشو بالا میندازه وپیشونیشو چروک میکنه یکم خط انداخته پیشونیش عادیه این؟کسی تجربه داشته؟چروکاش از بین میره؟😟

خستم از این آدمای زنده کش مرده پرست🥲💔#یه روزم بهشته یه روزم... روزهای زندگی من اصل تناقص هستن :-)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عادیه خیالت راحت 

اخه دختر خواهر شوهرم دقیق هم سن پسرمه اون پیشونیشو چروک نمیکنه

خستم از این آدمای زنده کش مرده پرست🥲💔#یه روزم بهشته یه روزم... روزهای زندگی من اصل تناقص هستن :-)

پسره اخمویی داری.من عکس میخوام.ندیده عاشقش شدم😍😍😍😍ازاخماش عکس بده😘😘😘😘

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

عزیزم 😍😍😍خداحفظش کنه گلم 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
عادیه خیالت راحت 

تجربه داشتی؟چشاشم باز باز میکنه بعد چروکم میندازه پیشونیش

پسره اخمویی داری.من عکس میخوام.ندیده عاشقش شدم😍😍😍😍ازاخماش عکس بده😘😘😘😘

از اخماش ندارم اخه خودم خوشم نمیاد همه طرفه چروک میندازه پیشونیش