2777
2789
عنوان

رنگ مو

140 بازدید | 12 پست

اول بی رنگ کننده گذاشتم خیللللی بد شد مجبور شدم رنگ موی زیتونی بزارم که بازم یک دست نشده الان چه رنگی بزارم یک دست بشه تروخدا عروسی دعوتم اگر کسی میدونه کمکم کنه موهام به رنگ خوب واکنش نشون نمیده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهان سه صفر رو با اکسیدان ۹ باید بذارید. دفعه اول هویجی میشه. فرداش بذارید دوباره یه درجه بهتر میشه. بعدش روش رنگ مورد نظر رو بذارید بازم قرار نیس کار دکلره رو بکنه ! رنگ شماره چند گذاشتین روش؟ 

اهان سه صفر رو با اکسیدان ۹ باید بذارید. دفعه اول هویجی میشه. فرداش بذارید دوباره یه درجه بهتر میشه. ...

رنگ هلویی گذاشتم اصلا فرقی نکرد الان زیتونی گذاشتم قهوه ای شده ولی یک دست نشده حالا الان میخوام یه رنگی بزارم یک دست بشه نمیدونم چه رنگی بزارم 

من اینکارو روی موهای مامانم کردم یک رنگ بدی شد. رفتیم ارایشگاه رنگ دودی شماره ۶ و زیتونی ۷ قاطی کرد با اکسیدان ۶ یه عالمه هم اب ریخت که رنگ ابکی شد عین شامپو گذاشت روی سر مامانم موهاش تیره شد 🤪

من اینکارو روی موهای مامانم کردم یک رنگ بدی شد. رفتیم ارریشگاه رنگ دودی شماره ۶ و زیتونی ۷ قاطی کرد ...

اهااا باز خوبه رنگش عوض شد موهای من که هر طرفش یه رنگه🤣

رنگ هلویی گذاشتم اصلا فرقی نکرد الان زیتونی گذاشتم قهوه ای شده ولی یک دست نشده حالا الان میخوام یه ر ...

عزیزم رنگ هلویی بدون دکلره؟؟ اصلا امکان نداره . یه رنگ شماره ۶ ترجیحا دودی و اینا باشه بگیرید اکسیدان هم ضعیف باشه که باز رنگا زیرش باز نشه خودشو نشون بده بذارید روش تا کارتون بگذره ولی بعد یه مدت شست و شو میان بیرون اون رنگا

عزیزم رنگ هلویی بدون دکلره؟؟ اصلا امکان نداره . یه رنگ شماره ۶ ترجیحا دودی و اینا باشه بگیرید اکسیدا ...

مرسی عزیزم تقصیر آرایشگر بود گفت روی سه صفر هر رنگی میگیره گند زد به موهام