2821
2789
واقعا چقدر خوب 

بله من یکی از فامیل هامون بدون جشن این چیز ها رفتن عقد کردن بعد محرم هم جشن گرفتن خیلی هم خوبه من شنیدم ثواب داره چون خود پیغمبر ها توصیه به ازدواج میکنن😊

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دین و سخت نکنید بابا والا عاشورا هم کسی عقد کنه سنت رسول الله اجدا کرده بشرطی که رقص و دست و اینا نباشه ماها دلمون نمیاد هفت امامو تموم کنید بگیرید

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
بعضیا انقدر تند تند مراسم عقد و عروسی رو قبل محرم میگیرن ....انگار امام حسین گفته میخوام قبل مرگم عر ...

دقیقا بخدا همسایه مادر شوهرم پارسال درست قبل اول محرم عروسی گرفته بودن من مادرشوهرم نرفت همسرم میگفت انگار چند روز این ور اون ور باشه چی میشه میمیرن حتما 😞

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بعضیا انقدر تند تند مراسم عقد و عروسی رو قبل محرم میگیرن ....انگار امام حسین گفته میخوام قبل مرگم عر ...

خب گاهی جور نمیشه بخوایی حتما قبل محرم ما هم میخواییم نامزد باشیم که بریم دنبال کارامون توی این دو ماه زمان کمی نیست خب

خب گاهی جور نمیشه بخوایی حتما قبل محرم ما هم میخواییم نامزد باشیم که بریم دنبال کارامون توی این دو م ...

من منظورم شما نبودی گلم ....

من کسایی که عروسی یا عقد کنان دارم رو گفتم  

اگه حرف وزن نداره ـپس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟   
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792