رفتم بیمارستان بهم گفتن دهانه رحمتو تحریک میکنیم که باز بشه و بچه زودتر بیادش..ماما دستشو داخل رحم برد و خیلی فشار داد منم فقط گریه میکردم و جیغ میزدم بعدش که تموم شد گفت الان تحریکش کردم و شاید یکم لکه بینی پیدا کنی... کسی مثه من بوده ؟؟چند روز بعدش زایمان کردید؟
لازم بود حتما اینکارو کنه؟ نمیدونم نمیتونستی واستی دردات شروع شن یا کیسه آبت پاره شه؟؟
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
آخخ ت ۴۰ هفتم و هنوز هیچ دردی ندارم گفتن یکم تحریکش کنیم که حداقل تا ۵ روز دیگ ک تاریخ زایمانه دردم ...
بنظرم اگه رابطه با همسرت داشته باشی و ب ارگاسم برسی راحتتر دهانه رحمت تحریک میشه تا این دستکاریا
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
سلام عزیزم من دقیقا مثل شما شدم هفته ۴۰ تحریک کردند دهانه رحم رو و گفتند اگر دردت نگرفت یک هفته دیگه بیا زایمان و من دردم نگرفت و هفته بعد خودم رفتم بیمارستان