2777
2789
عنوان

تصمیممو گرفتم...

301 بازدید | 25 پست

سلام دوست جونیا ..بعد از ۵ سال سابقه کاری میخوام یک سالی استعفا بدم ...۸ سال ازدواج کردم همش بحث و دعوا بوده میخوام به خودم و خونه و بچم برسم دیگه نمیخوام کار کنم خستم واقعا واقعا ...از نه ماهگیش رفتم تاالان که دو سال و نیمشه حقوق شوهرم هم ۲ و نیمه نظرتون؟البته تا چندوقت دیگه یه تومنش آزاد میشه مابقیش قسط

شغلت چیه 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک در به در دنبال کارم 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

مادر من از بدو تولد من تا الان كه در دوران نامزدي هستم سر كار اداري ميرفتند و شاغل بودند، به معناي واقعي شكستند و آسيب هاي زيادي ديدند اگر با استعفاتون خيلي در منبع درآمدتون تغيير ايجاد نميشه و بيشتر ميتونيد بعد معنوي زندگيتون رو قوي كنيد بهتره استعفا بديد ولي دلتون قطعا براي كار تنگ ميشه و از يه جايي به بعد حتي ممكنه پشيمان بشيد:(

همزمان با کار روی خودت و روحیت کار کن

هیجوقت کارتو ترک نکن

ممکنه تو بهتر شدن روابط خانوادگی ضربه بخوری و یا کلا طول بکشه دل سرد بشی

حداقل دستت تو جیب خودت هست

روحیت خوب کن به خودت برس

بقیه خود بخود بهنر میشن

بهتر رفتار میکنن

حقوقت شاید بالاتر بره

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

نمیتونی ساعت  کاریتو کم کنی؟

میخاستم بگم آره بابا کار چیه به زتدگیت برس که دیدم گفتی حقوق شوهرت دو نیمه با بچه کمه این مقدار

بحث و دعواتون بخاطر کار شما و عدم رسیدگی بوده؟

حسابدارم...

خوش بحالت 

منم حسابداری خوندم دنبال کارم

ول نکن حیفه 

این کار و نکن 

بچه بزرگ میشه 

من مادرم به خاطر ما کارشو ول کرد الان انقدر غصه شو میخوریم همش میگیم کاش نمیکردی همه دوستاش کملی جلوترن و برای خودشون خونه و ماشین گرفتن ......

ولی مادر ما همش درگیر بچه ها و زندگیشونه

وقتی شاغلی به چیزیهای کوچیک کمتر فکر میکنی برای خودت برنامه ریزی بیشتری داری

بحثاتون برا کاره؟

از وقتی رفتم سرکار تو خونه خرج کردم ولی ذره ای قدردان نیست تا من خوب و ساکت باشم اونم آرومه ولی تا یه ذره اعتراضی بکنم ......تا دم توافقی رفتیم ولی من برگشتم چون اصلا طلاقو دوس ندارم و قبول دارم نصف مشکلات تقصیر خودمه...الانم رفته دانشگاه ثبت نام کرده که فوق دیپلم بخونه ترمی یه تومن

اصلا این کارو نکن 

از کارت بیای بیرون شروع افسردگیته

کسی که 5 سال کار کرده نمیتونه دووم بیاره بیکار تو خونه بشینه 

چقدر از تایمو میخوای مگه به خودت برسی

اگه اصرار داری کارتو عوض کن نیمه وقت کن اما کلا بیکار نباش

حقوق شوهرتم زیاد نیست اصلا

بعدم تو یی که استقلال مالی داری الان نمیتونی وابسته ی قرون دو هزار گرفتن از شوهرت بشی !

نکن

ايشالا درمان سرطان كشف بشه