2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3170107/هدیه-صلوات-برای-امام-رضا

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

منم تقریبا 2 هفته پیش تخمک کشی کردم هنوز انتقال ندادم،،،تو چ مرحله ای هستی،؟ الان چرا استرس داری؟

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چنتا جنین داری؟خونریزی نداشتی بعد از انتقال؟

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

استرس نداشته باش اومیدت به خدا باشه ان شاالله به حق علی اصغرش همین الان نینیات توشکمت لانه گزینی کردنو دارن بزرگ میشن وچند ماه دیگه لگدزدناشونو حس میکمی تکون خوردناشونو و۹ماه دیگه میای عکس نی نی میزاری خیلی شیرین...

منم تقریبا 2 هفته پیش تخمک کشی کردم هنوز انتقال ندادم،،،تو چ مرحله ای هستی،؟ الان چرا استرس داری؟

۱۶روز پیش انتقال دادم.. روز ۱۲بی بی زدم منفی نشون داده...

استرس نداشته باش اومیدت به خدا باشه ان شاالله به حق علی اصغرش همین الان نینیات توشکمت لانه گزینی کرد ...

خدا از زبونت بشنوه....بار دوممه...علایم خاصی ندارم فقط سینه هام درد میکنن.. بی بی هم ک سه روز پیش منفی نشون داد

دوتا گذاشتم...اصلا

عزیزم استرس نداشته باش ،انشالله ک مادر شدی،من کلا 2 تا جنین دارم امیدم ب همین 2 تاس

۱۶روز پیش انتقال دادم.. روز ۱۲بی بی زدم منفی نشون داده...

خب زود زدی دختر 

منم چند روز دیگه میرم برای شروع ای وی اف میشه برام ازاولش توضیح بدین که چیکار کردین چه ازمایشایی داد ...

اره عزیزم.. از روزی ک برام آی وی اف تشخیص دادن تقریبا دو سه ماهی دارو خوردم بعد رفتم برای تخمک کشی.. ۱۹تا تخمک داشتم ک هشتاش جنین شدن..اما چون بعد از تخمک کشی شکمم آب آورد دوباره دارو گرفتم و دو ماه بعدش رفتم برای انتقال جنین