2777
2789
عنوان

بهونه های دخترم

97 بازدید | 8 پست

دخترم امروز کلاس داشت از دیشب گفت معده درد دارم و تهوع خلاصه تا صبح هر درمان خونگی بلد بودم براش انجام دادم میگفت خوب نشدم خالا که از زمان کلاسش گذشته خوبه

همش فکر میکنم داره فریبم میده  تو فصل مدارسم همینه یه بارم فرستادمش مدرسه معلمها گفته بودن چرا اومدی   فکر میکنم همش فیلم بازی میکنه 

گناه داره خب

شايد اضطراب داره

منم اينجور بودم

احساس تهوع داشتم

الان هم كه بزرگ شدم، همينم

قبل رفتن به جايي، اين حالتي ميشم، تو محيط كه قرار ميگيرم بهتر ميشم

خيلي خيلي از وقتها بخاطر همين حالتها بيخيال كارهام ميشدم

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالشه؟ماراهنمایی بودیم..دوستم دختر خیلی زرنگی بود از همه نظر .. ولی تو مدرسه همش غیبت میکرد..سرشو میگرفت رو بخاری بعد ب مامانش میگفت تب دارم بیا نگا کن

تنه رود همهمه آب ، من پر از وسوسه خواب ،واسه رویای رسیدن، منه بی حوصله بی تاب.میونه باور و تردید ، میونه عشق و معما.با تو هر نفس غنیمت، با تو هر لحظه یه دنیا..با تو پر شور و نشاطم ، تو هیاهوی نگاتم..تو یه آواز قشنگی ، من تو آهنگ صداتم..مثل خنده رو لباتم ، مثل اشک رو گونه هاتم..تو رو میبوسم و انگار شاعر شعر چشاتم..دشت پونه های وحشی ، رنگ التماس و خواهش.موج خاکستری باد ، شعله ی گرم نوازش.. بیا گلواژه ی عشقو با تو همصدا بخونم..تو رو دوست دارم و ای کاش تا ابدبا تو بمونم
۱۵ سال

مستقیم باهاش حرف بزن‌..به اندازه ی کافی بزرگه فک کنم....

تنه رود همهمه آب ، من پر از وسوسه خواب ،واسه رویای رسیدن، منه بی حوصله بی تاب.میونه باور و تردید ، میونه عشق و معما.با تو هر نفس غنیمت، با تو هر لحظه یه دنیا..با تو پر شور و نشاطم ، تو هیاهوی نگاتم..تو یه آواز قشنگی ، من تو آهنگ صداتم..مثل خنده رو لباتم ، مثل اشک رو گونه هاتم..تو رو میبوسم و انگار شاعر شعر چشاتم..دشت پونه های وحشی ، رنگ التماس و خواهش.موج خاکستری باد ، شعله ی گرم نوازش.. بیا گلواژه ی عشقو با تو همصدا بخونم..تو رو دوست دارم و ای کاش تا ابدبا تو بمونم

[QUOTE=102666179]چند سالشه؟ماراهنمایی بودیم..دوستم دختر خیلی زرنگی بود از همه نظر .. ولی تو مدرسه همش غیبت میکرد..سرش ...[/QUOTE

کلا خیلی ناز نازیه حتی دوستاشم اینو به خاطر غیبتهای مدرسه اش بهم گفتن

[QUOTE=102666179]چند سالشه؟ماراهنمایی بودیم..دوستم دختر خیلی زرنگی بود از همه نظر .. ولی تو مدرسه هم ...

من خودم وقتی درس نخونده بودم غیبت میکردم و الان مث ...پشیمونم که درس نخوندم...