2777
2789

از اپارات نگاه کن یاد میگیری

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو اینترنت ویدیو اموزشی جواد عوض زاده رو دانلود کن من از اونجا یاد گرفتم

کلاس فقط وقتت رو میگیزه اکسل چیزی نیست براش هزینه کنی Icdl رو سعی کن با خود آموز یاد بگیری.

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد

جهاد دانشگاهی برو

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
اکسل چیه😐

همون اسکله دیگه 😂

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
از اینترنت pdf شو دانلود کن خودت بخون, خیلییییییی راحته نیازی به کلاس نداره

باسلام ببخشید اکسل راحته برا کارکردن؟ من که صفرم دو شو ببینم میتونم برم سرکار

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

چرا پول کلاس بدی و الکی برای اینور اونور، بشین توی خونه یاد بگیر

اگه میخوای اکسل رو رایگان و اصولی یاد بگیری مثل خودم می تونی از کانال یوتیوب نوروزی آکادمی (پلی لیست اکسلش) یاد بگیری

https://youtu.be/ZfPsszK9alc

روان درس میده و مثال های خوبی هم می زنه