2777
2789
عنوان

میچسبههه😋😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 82 پست
همسرم خیلی بی توجه هست منم واسه همین همش ناراحتم و بی حوصله

بچه داری؟خانواده ت نزدیک ت نیستن؟...

راستش تو زندگی مشترک دو طرف مسئول هستن ک زندگی شونو پر از شور و نشاط کنن...با همسرتون حرف بزنید وقتی ک خسته نیست و حالش خوبه.

♡امام زمانم♡آرزوست...
بچه داری؟خانواده ت نزدیک ت نیستن؟... راستش تو زندگی مشترک دو طرف مسئول هستن ک زندگی شونو پر از شور ...

نه بچه ندارم . خانواده ام دور نیستن

شوهر من اصلا اهل حرف زدن نیست واسه همین مشکلاتمون حل نمیشه منم حرفی بزنم فقط سکوت میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که هیچی دلم برنمیداره بخورم‌انگار یه گاو رو درسته خوردم😓

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
نه بچه ندارم . خانواده ام دور نیستن شوهر من اصلا اهل حرف زدن نیست واسه همین مشکلاتمون حل نمیشه منم ...

سکوت خیلی بده...ایشون اهل حرف زدن نیستن،شما با لحن خوب تو موقعیت مناسب خواسته هاتو باهاش درمیون بذار.

♡امام زمانم♡آرزوست...
بخاطر اینه ک خودتو عادت ندادی ب صبحانه...من پیشنهاد میکنم تمرین کن ب خوردن صبحانه ی مفید ...صبحانه ن ...

خودمم همين تصميمو دارم عزيزم بخصوص ك ميخوام اقدام ب باردارى كنم ديگه بخاطر بچه هم شده بايد بخورم😍😍

خودمم همين تصميمو دارم عزيزم بخصوص ك ميخوام اقدام ب باردارى كنم ديگه بخاطر بچه هم شده بايد بخورم😍😍

اول خودت 😊بعد بچه ت😍...موفق باشی

♡امام زمانم♡آرزوست...