[QUOTE=102660878]خانما روش پختن رب میگین؟؟؟ ربتون صاف میشه یا مثه پوره گوجه می مونهه
من دو روز پیش درست کردم. من گوجه ها رو چارقاچ میکنم میریزم تو دبه ترشی که دهنش قطوره و کیپه کیپ میشه تو اونا میریزم و لابه لاش نمک میریزم و بالکن میزارم که آفتاب بخوره بعده دو روز با دست چنگ میزنم تا یدست شه و برسه و گازدار و ترش شه که با مخلوط کن اینا ترش و گازدار نمیشه . دوباره درشو میبندم و میزارم دو روز بمونه بعد دوباره چنگ میزنم و یبار از صافی رد میکنم یبارم از الک بعدم زیر گازو کم میکنه میزارم میجوشه و آبش میکشه و آخراشم روغن مایع اضافه میکنم و تفت میدم و میشه رب. رب خوبیم از آب درمیاد . نمکشم چشمی میریزم و دبش هم مهمه واسم😆