2777
2789
عنوان

بله برون

816 بازدید | 12 پست

سلام به همه خانما امشب بله برون خواهر زاده مه اصلا دلم نمیکشه برم همش فکر میکنم این اذواج سرانجام خوشی نداره تنها من نیستم ۷۰ درصد از خانواده هم همین نظرو دارن خانواده داماد خیلی خوبن از هر نظر نمیدونم چرا همش حس بدی دارم بهشون

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه میشه همچین چیزی؟ آشناییشون سنتی بوده یا دوست بودن

سنتی

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
دلیلت چیه بهم نمیان آیا؟ 

نه از نظر ظاهری خوبه مادی هم خوبه ولی یه حسه مه همه نسبت به داماد داریم احساس میکنم زیاد از حد مثبته این نمیخونه با سنو سالش دانشجو هستش 

عزیزم

تورو خدا نظرتونو وارد زندگی کسی نکنید

حتی اگر طرف اخلاقشم بده یا هز قیافش خوشتون نمیاد نگید به عروس

یا رفتاری نکنید که بفهمه

اینا دلسردی میاره

چشیدم ک میگم...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به سما مربوط نیست با کمال احترام ..تو دل عروس رو خالی نکنید لطفا همین نظرات و احساس میکنمها ممکنه شر ...

نه بهشون چیزی نگفتم به من ربطی نداره ولی خواهر زادمه دلم میسوزه خوب

عزیزم مگه به حسه..وقتی طرف خانواده دار هست و خوبه و خواهر زادتم راضیه باید خوشحال باشی که تصمیم بزرگی برای زندگیش گرفته و داره خوشبخت میشه وپیشش باشی تا بفهمه چه خاله ی خوبی داره

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!  
نه بهشون چیزی نگفتم به من ربطی نداره ولی خواهر زادمه دلم میسوزه خوب

بله درسته ..مطمعن باش ظاهر مثبت خیلی بهتره از یه ظاهرهایی دیگه ک خودت منظورم رو متوجه هستی .....براشدن ارزوی خوشبختی کن ..خدا اون بالا خودش مقدرات رو میدونه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز