2777
2789
عنوان

تعبير خواب

100 بازدید | 15 پست

سلام كسي تعبير خواب بلده 

خواب ديدم تو اتاقم پره ماره و من هي از خودم دورشون ميكنم اخرشم يكي از مارا مياد پشتم از مامانم كمك ميخوام 

اخرشم ماره از پشتم ميره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر کادیت نداشت که هیچی.چه رنگ و انداره بودن؟

رنگ مار ديگه رنگ خاصي نداشت همون طوسي اندازه هاش ولي متفاوت بود يكي بزرگ يكي كوچيك يكي انگار از سر قطع شده بود فقط سر داشت وبي اوني كه پشتم بود بزرگ بود 

منظور از بزرگ خيلي نيست حدود يك و نيم متر

رنگ مار ديگه رنگ خاصي نداشت همون طوسي اندازه هاش ولي متفاوت بود يكي بزرگ يكي كوچيك يكي انگار از سر ق ...

دشمن پنهان داری شاید خنجز زن

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

دشمن خونگی داری به حرفا و نصیحتای مادرت گوش بده اگه مامانت نباشه دشمنات میریزن رو سرت مراقب باش

اینکه رفته پشتت ممکنه خواهر برادر یا پسرعمو دخترعموت باشن

دعا کنید هفته دیگه تاپیک بزنم که منم مامان شدم واسم صلوات بفرستین😘

من میگم اگه ادم اینجور خوابها رو میبینه باید صبح پاشه صدقه بده .هرچی از تعبیرش ندونی خیلی بهتره 

منم دیروز خواب قبرستان دیدم الان تعبیرش خوب نبود یه استرس بدی گرفتم.

تعبیر قبرستان یعنی غم واندوه وزندانی ودرویش شدن.😢😢😢😢

مهم اینه خودت از خواب چ جور انرژی بگیری وقتی بیدار میشی   مار معنی ثروتم هست بستگی ب رنگشم داره 

شما صدقه بنداز 

همیشه خواباتونو خودتون تعبیر کنید چون بنظر من هرکی هرجور تعبیری بگه همون میشه

ایشالله ک خیره

دعا کنید منم تیکر بارداریمو فعال کنم.😊