2777
2789
عنوان

شپش😦😳

284 بازدید | 22 پست

سلام خانوماصبحتون بخیر

متاسفانه دخترخاله های من شپش گرفتن ازدخترعموشون وازهفته پیش  که اومدن خونمون تاالان اونقدررررراعصاب منوخوردکردن که حدنداره خاله ام میگفت هرروزتمیزمیکنیم موهامونو وشامپومخصوص وسرکه سیب میزنم وتقریبا تمیزشدیم  اما دوباره دیروزکه بامامانم صحبت میکردمیگفت دوباره شپش گرفتیم وموهامونوکاملاباماشین زدیم😦 ودوباره شامپوواین حرفا...

امامشکل اساسی دخترعموشونه (یعنی بچه جاری خاله ام ) که نه موهاشوکوتاه میکنه نه شامپوو....وهرچقدربازایناخوب بشن ورعایت کنن جاری بیشعورخاله ام وبچش رسیدگی نمیکنن وخاله ام میگه مدام درحال خاروندن سرشونن😬😬الان جوری شده که شوهرخاله ام وبرادرش مادرشوهرخاله ام وهمه طایفه شون کلا شپش گرفتن😑😑 ومتاسفانه مادرشوهرخالمم زیاداهل تمیزی نیست وهمیشه روسری میپوشه😕😕 یعنی اینجوری بگم که هرچقدرایناخوب بشن بازاخرش طایفه شوهرش شپش دارن😢 بچه ها دارم روانی میشم اگه منم بگیرم چی؟؟ 

تاسوعا هم نذری داریم وخاله ام اینا هم دعوتن😦اصلا چندشبه نمیتونم بخوابم فوبیای شپش گرفتم😣😣

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینا هم دیگه چندروزه نمیرن اماشوهرخالم هرروزمیره خونه باباش واونجاهم معدن شپشه😳😳 

من نمیدونم کجارو میگی هر جا ایناباشن نمیرم و دعوتم نمیکنم

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

فک کنم گرفتی تا حالا😁عزیزم ملافه و روبالشی هارو باید هرروز بشوری با اب داغ تا کامل خوب بشی.همه باید اینکارو کنن چون تخمش اگه بمونه و حتی خوبم بشی دوباره درمیاد میره تو موهات.الان یکی از فامیلامون دخترش بیشتر از یساله درگیره.چون اهمیت نمیده به نظافت خونه.هرروز باید جارو بکشی همه جارو و روبالشی و ملافه و لباساتو تو اب۹۰درجه بشوری.اسپری هم هست میزنی به دورتا دور خونه و رو وسایل و ملافه ها خیلی کمک میکنه

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
من نمیدونم کجارو میگی هر جا ایناباشن نمیرم و دعوتم نمیکنم

میگم خالمم اینکاررومیکنه ورفت وامدروقطع کرده  اماشوهرش به شدت مامانیه وهرروزبایدبره خدمت مامانش یعنی خاله ام اینااونارونمیبینن اماشوهرش میره خونه باباش وازاونجامیگیره دوباره میادمنتقلش میکنه به زن وبچش

شونش چه شکلیه؟؟ چقدرخریدی؟؟

لیندانیت  سرچ کن فلزی ریز ریز پارسال 50 فک کنم الان 40 اینا باشه پارسال تو شهرمون خیلی هشدار دادن من هر روز با این شونه میکردم اصلا تو موهام نیفتاد ب هرکیم پیشنهاد دادم شپشاش ریخت 

میگم خالمم اینکاررومیکنه ورفت وامدروقطع کرده  اماشوهرش به شدت مامانیه وهرروزبایدبره خدمت مامانش ...

دیگه یکی باید به اونا بگه رعایت کنن.مرده که نمیتونه لوسو شپشی هی راه بره

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
فک کنم گرفتی تا حالا😁عزیزم ملافه و روبالشی هارو باید هرروز بشوری با اب داغ تا کامل خوب بشی.همه باید ...

واییی نگوتروقران من موهاموخیلی دوست دارم

تمام این کارهایی که گفتی روخاله ام انجام داده دیگه بیچاره رنگ به روبالشی وملحفه هاش نمونده اماچه فایده که طایفه شوهرش بیشعورن

دیگه یکی باید به اونا بگه رعایت کنن.مرده که نمیتونه لوسو شپشی هی راه بره

خب رعایت نمیکنن الان جاری خاله ام موهای بچشوکوتاه نمیکنه میگه حیفه😷😒

فکرکن موهایی که شش ماهه شپش زده بهش 😑😑

خدالعنتشون کنه ایشالا