2777
2789
مارال جان مرگ پدرم خیییلی ناگهانی بود . توی سن ۵۹ سالگی و بدون هیچ مشکل یه مریضی یهو در خواب ایست قل ...

من همیشه به یه چیزی خیلی اعتقاد دارم

اونم اینکه کسایی که راحت و بدون هیچ دردی فوت میکنن خیلی ادمای پاک و خوبی ان

خدا سزای اعمال بعضی ادما رو تو همین دنیا میده 

بعضیا قبل مردن با مریضی، درد یه مدت طولانی درد میکشن خدا میخاد پاکشون کنه بعد فوت میشن و پاک میرن 

ولی پدر شما در کمال راحتی تو خواب فوت کردن، بدون هیچ دردی. 

چقدر ادم خوبی بودن.  روحشون همیشه در آرامش باشه انشالله

از این جنبه به مساله نگاه کن عزیز دلم

پدر راحت رفت. اذیت نشد. 

به این چیزا که فکر کنی خیلی اروم میشی

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توروخدا ناراحت نباشین خوشحال باشین الان دق میکنم ..ب مرگ فک نکنین ب چیزای خوب فکر کنین 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

کاش لااقل کسی بود که درکمون میکرد شاید تحمل این درد آسون تر میشد.چند روز بعد از فوت بابام روز عید فطر بود.با بزرگترین داغی که رو دلم‌ بود شوهرم مجبورم کرد که زنگ بزنم به پدر و مادرشو عموش عید و تبریک بگم.گفتم مگه من عید دارم که تبریک بگم؟گفت اگه نگی منم دیگه نمیام مراسم....از ترس اون زنگ زدمو تبریک عید گفتم.مادروپدرش خیلی عادی گفتن عید شما هم مبارک.اما عمویه همسرم گفت مگه تو عید داری عمو جان؟؟؟خیلی فهمیده بود .اونم فوت کرده خدا رحمتش کنه...

روزایه اولی که بابام رفته بود بارها از کارهایی که تو روم میکردن تا منو بسوزونن بغض کردم.میرفتم تو دستشویی گریه هامو میکردم و میومدم بیرون.مثلا موقعی که خونه پدرشوهرم بودم مخصوصا دختراشو می بوسید بغل میکرد میگفتن میخندیدن.اصلا نمیگفتن این دختر داغ پدر دیده.از اون طرف منو بی محل میکردن...خیلی عذاب کشیدم با این کاراشون. دختر خیلی باباییه 😔😔😔😔😔😔😔

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
منم ده ساله پدر ندارم😔منم نمیتونم عکس و فیلمایه بابامو ببینم.منم همش دلم برا غصه ها و رنجا و زحمتای ...

سرطان لعنتی بابا منم گرفت ازم خوبه که 16 روز درد کشید بابای من 7 ماه تو درد و عذاب بود یاد اون روزا میفتم که نای ناله کردن هم نداشت دیوونه میشم یاد دکتر که میگفت فایده نداره و من بهش دروغ میگفتم که گفته درمانت خیلی خوبپیش میره یاد یواشکی دور از چشم مامانم گریه کردنا 

الهی هیچ کس این روزهایی که ما دیدیم رو نبینه

آخه چطور با کدوم روحیه ؟؟؟ من خیلی سعی میکنم خودمو جمع و جور کنم ولی بخدا نمیتونم نمیشه ...خاطراتش ح ...

همینکه هر کاری میکنی واسه پسرات به این فکر کنی که پدرت چقدر خوشحال میشه کم کم روحیه ات عوض میشه 

سعی کن مثل پدرت که واسه فرزندش والد خوبی بوده شماهم همین طور باشی راهشو ادامه بده انگار داره تو وجودت زندگی میکنه با این  رفتارت بازم پدرتو در خودت زنده کن 

بچه هایی که دلتنگ پدرو مادرتون هستید بهتون بگم که اگه اونا راحت از دنیا رفتن بدون رنج یا حداقل کم بو ...

کاش بابام توی کما بود ولی بود ...خود خواه نیستم ولی حاضر بودم شب و روز ازش نگهداری کنم ولی بمونه ...یکی از آرزوهای پدرم این بود که تا سر حال و سالمه از دنیا بره و آرزوی دیگرش هم این بود که زودتر از مامانم بمیره چون که واقعا عاشق مامانم بود ...به هر دو ارزوش رسید ولی من و خانوادم سوختیم بخدا ...بابام سید و مداح و ذاکر اهل بیت بود و همه میگن بخاطر همین به ارزوش رسیده ....اصلا دوس نداشت روی جا بیفته و مریض بشه ...دقیقا هم همین اتفاق افتاد ولی آخه چرا انقد ناگهانی و یهویی 😭😭😭😭😭😭

سرطان لعنتی بابا منم گرفت ازم خوبه که 16 روز درد کشید بابای من 7 ماه تو درد و عذاب بود یاد اون روزا ...

وااای خدا کنه هیچکس نبینه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
چقدر حرفات آرامش بخش بود عزیزم . منم داغ دیدم . داغ همسر جوانم . خیلی مرگ عزیز سخته  خدا به اس ...

روح همسر عزیزتون قرین آرامش و رحمت الهی انشالله

درکتون میکنم عزیز دلم 

شاید اگه مجرد بودم خیلی نمیتونستم بفهمم چی میکشی

اما الان ک خودم متاهلم خیلی خوب میفهمم چی به سرت اومده

خیلی سخته خیلی زیاد

اما شما خیلی قوی هستی، خدا دونسته که به حدی قوی هستی ک تو این شرایط قرارت داده

میدونسته که میتونی تحمل کنی. و همچنین خیلی دوستت داشته 

شاید با خودت بگی خدا اگه دوسم داشت که نمیذاشت این غم رو سرم هوار شه

اما من میگم هرکه دراین درگه مقرب تر است

جام بلا بیشترش میدهند

خدا بنده هایشو که خیلی دوست داره بهشون سختی میده تا صداش کنن

قرآن رو با معنی بخون دوست عزیزم احساس میکنی خدا کنارته و داره باهات حرف میزنه

هیچ اتفاقی در زندگی ما بی حکمت نیست حتی اتفاقای ناراحت کننده. همشون یه پیامی برای ما دارن. 

در نهایت زندگی ادامه داره . با همه زیباییاش ، با همه خوبیاش، با همه لذتاش

زندگی کن خوشگلم لذت ببر از تمام لحظاتی که میگذرن چون زنده ای و نفس میکشی و این بزرگترین موهبت هستی هستش❤️❤️❤️

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
کاش بابام توی کما بود ولی بود ...خود خواه نیستم ولی حاضر بودم شب و روز ازش نگهداری کنم ولی بمونه ... ...

خوشبحالشون واقعا خدا ادمای خوبو زود میبره حقیقت داره 

کاش بابام توی کما بود ولی بود ...خود خواه نیستم ولی حاضر بودم شب و روز ازش نگهداری کنم ولی بمونه ... ...

دقیقا بابایه منم همیشه دعاش این بود میگفت خدایا حتی یک ساعت منو محتاج دست کسی نکن.خدا بابامو به آرزوش رسوند اما دل ما چی؟😔

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

تقریبا یکماه پیش یکی از فامیلای ما تو راه برگشت از تهران ک رفته بودن چشم زنشو عمل کنن تصادف کردن و پدر و پسر جوون باهم فوت شدن پدره شاید ۴۰ سال پسرشم ۱۲ سال واقعا داغون شد زنش دوتا داغ جوون وای خدا خیلی سخته هیچ خبری نکبت بار تر از خبر فوت کسی نیست مخصوصا عزیزت