2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکنه عزیرم باور میکنی که ده ساله دلم نیومده عکس و فیلماشو ببینم تو عروسیم همش بغض داشتم همه خوشح ...

منم ده ساله پدر ندارم😔منم نمیتونم عکس و فیلمایه بابامو ببینم.منم همش دلم برا غصه ها و رنجا و زحمتایی که کشید آتیش میگیره.منم هیچکس درکم نمی کنه.دلم بابا میخواد.دلم میخواد براش دردو دل کنم گریه کنم.دلم میخواد طرفداریمو بکنه دلداریم بده

😔😔😔

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

آخی بچه ها من خیلی دل نازکم الان اشکم در میاد 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
چقدر حرفات آرامش بخش بود عزیزم . منم داغ دیدم . داغ همسر جوانم . خیلی مرگ عزیز سخته  خدا به اس ...

شرمنده دختر صحرا ...قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم ...چه کنم خواهر ...بخدا دستم به هیچی بند نیست...میام تاپیک میزنم شاااید یکم آروم تر بشم...حلال کن اگه ناراحتت کردم 

منم بابایه عزیزم ۵۵ سالش بود.از یک دلدرد ساده شروع شد.بع فهمیدیم سرطان کبد بود.فقط ۱۶ روز طول کشید....😔😔😔

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
چرا عزیزم دقیقا 

خب الان شما مادر دوتا پسر گل هستی 

وقتی پدر خدا بیامرزت انقدر خوب بوده که انقدر براش بی قراری پس کاری که برای  شادی روحش و آرامشش  میتوتی بکنی اینه که به زندگی برگردی و به نوه های ایشون که برای هر پدر بزرگ و مادر بزرگی از همه چی شیرین ترو عزیزتره برسی الان پدر نازنینت راضی نیست که نوه هاشو رها کردی 

چقدر حرفات آرامش بخش بود عزیزم . منم داغ دیدم . داغ همسر جوانم . خیلی مرگ عزیز سخته  خدا به اس ...

وای خدایه من😔😔😔

همیشه میگم خدا کنه من پیش مرگ عزیزام شم چون نمیتونم تحمل کنم..خدا اگ ازتون گرفته پدراتونو صبرشو درونتون دیده شکن نکنین 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
بخدا دارم میمیرم از دوری و دلتنگیش...کمرم شکست...شب ها وقتی میخوام بخوابم یهو بی قرار و دلتنگش میشم ...

از فردا سعی کن جور دیگه ای به زندگی نگاه کنی

میدونی خوشگلم زندگی مثل یه قطاره

وسط راه بعضیا پیاده میشن بعضیا نه

پدر از قطار زندگی پیاده شده ولی این به این معنی نیست که زندگی دیگه جریان نداره

قطار به حرکت خودش ادامه میده و زندگی ادامه داره گل من

تو خیلی قوی تر از این حرفایی

از فردا همه چی عوض میشه

از اون اتفاق ناراحت کننده دوماه گذشته

کم کم وقتشه که زندگی عادی رو از سر بگیری عزیز دلم

بچه هات و همسرت به تو احتیاج دارن

من کنارتم هروقت دوست داشتی باهام حرف بزنی من هستم

همه تلاشتو بکن مطمنم که میتونی

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

خدا رحمتش کنه چقدر سخت 

بچه هایی که دلتنگ پدرو مادرتون هستید بهتون بگم که اگه اونا راحت از دنیا رفتن بدون رنج یا حداقل کم بوده دردشون و شما در بستر افتادن اونارو ندیدید واقعا جای شکر گذاری داره 

الان مادرم تو بستره و من هر روز میگم کلشکی همون عید که سکته کرده بود ازدست میرفت بدون زحر نه الان با لگن شکسته واین همه بیقراری 

بچه هایی که دلتنگ پدرو مادرتون هستید بهتون بگم که اگه اونا راحت از دنیا رفتن بدون رنج یا حداقل کم بو ...

اره دقیقا بدون خاری مردن عافیته خوش ب سعادتشون ک انقدر راحت رفتن 

بمیرم برای دلت خواهر چی کشیدی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دختره داداشم 4 سالشه چند روز پیش به داداشم گفته بود کاشکی منو محمدپارسا هم باباجون داشتیم ما رو میبرد پارک.😢😢😢 از اون روز تا حالا داغم دوباره تازه شده...یاد روزایی که بابام دست مارو میگرفت میبرد پارک دیوونه م میکنه.پسرم هفده ماهشه نگا به دیوار میکنه عکس بابامو میبینه میگه بابا دلم آتیش میگیره.

چی بگم خواهر که هرچی بگم از غم آدم کم نمیکنه.خدا رحمتشون کنه.من فقط با خودم میگم خدایا راضی ام به رضات

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
خب الان شما مادر دوتا پسر گل هستی  وقتی پدر خدا بیامرزت انقدر خوب بوده که انقدر براش بی قراری ...

آخه چطور با کدوم روحیه ؟؟؟ من خیلی سعی میکنم خودمو جمع و جور کنم ولی بخدا نمیتونم نمیشه ...خاطراتش حرفاش شوخیاش مهربونیاش قربون صدقه رفتناش وسایل و یادگاریاش نمیزارن حالم خوب بشه ...نه تو خواب آرامش دارم نه تو بیداری ...دلم میخواد فقط بخوابم که خوابشو ببینم ولی دریغ از یک خواب راحت ...همش کابوس میبینم ...دو ماهه که خواب راحت نداشتم