2777
2789
ای خواهر من ده ساله که پدرمو ندیدم دیشب تا صبح گریه میکردم کاش خدا فقط به اندازه یه دل سیر توی بغلش ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بمیرم برای دلت ...منم دقیقا حال شما رو دارم...بابام با رفتنش منو هم با خودش برد ...منی که اصلا اهل نماز و روزه و قرآن نبودم حالا شب و روزم با قرآن میگذره خیییلی دوس دارم بمیرم ...دوس دارم برم بشینم توی قبرستان...همش در حال مطالعه درمورد مرگ و قیامت و میت هستم ...همین امروز هم در تشیع جنازه دو تا پسر جوان که برادر بودن و همزمان فوت شدن شرکت کردم ...همش دوس دارم برم قبرستان 

خدا بهتون صبر بده...فقط ب این فکر کن ک پدرت ناراحت میشه زندگیتو داغون کنی  

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحشون شاد باشه.عزیزم درکت میکنم.پدر من 5 ساله فوت کرده اما یه شب نیست که واسش اشک نریزم.بزرگترین غم ...

الهی بمیرم چطور تحمل کردین تو رو خدا به منم بگین واقعا سخته کم اوردم

روح همه رفتگان شاد 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
روحشون قرین ارامش انشالله خدا رحمتشون کنه عزیزم این رسم دنیاس یه روزی همه به مقصد ابدیمون خواهیم ...

ممنونم مارال جان...یه شهر دیگه خاک شده خیلی نمیتونم برم سر مزار ولی خدا خودش شاهده که حتی یک روز از دعا و قرآن فراموشش نکردم

آخ ک چقدر داغ عزیز سخته کسی ک شرایطتونو نداره نمکیتونه درکتون کنه..خدا مادراتون و عزیزانتونو نگه داره مرگ حقه همه ست 😔😔

ممنونم مارال جان...یه شهر دیگه خاک شده خیلی نمیتونم برم سر مزار ولی خدا خودش شاهده که حتی یک روز از ...

هیچ اشکالی نداره عزیزم

همین دعا و قرآن که براش میخونی خیلیم عالیه و برای عزیزان از دست رفته که دستشون از دنیا کوتاهه خیلی بهتره . این کار به بازماندگان هم ارامش میده

نمیگم ناراحت نباش ولی اینو مطمن باش ک پدر الان بهترین جای ممکن هست اینو بهت قول میدم

داره تو رو میبینه

دوست داره خوشحال باشی به زندگی عادیت ادامه بدی 

با دیدن خوشحالیت خوشحال میشه

سعی کن کم کم کنار بیای گلم

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بمیرم برای دلت ...منم دقیقا حال شما رو دارم...بابام با رفتنش منو هم با خودش ...

خدا نکنه عزیرم باور میکنی که ده ساله دلم نیومده عکس و فیلماشو ببینم تو عروسیم همش بغض داشتم همه خوشحالیها و شادیها پوچ و گذرا شدن برام به جاش در برابر غصه ها پوستم کلفت شده هر ناراحتیی که پیش میاد میگم از رفتن بابا که سخت تر نیست  به همه کسایی که بابا دارن حسادت میکنم نمیدونم شما چه جوری پدرتونو از دست دادین ولی رفتن پدرم از یه طرف درد و سختیهایی که کشید از یه طرف دیگه دلمو آتیش میزنه

میگفتم اگه پدرم بمیره منم میمیره😔نمردم ولی زندگیم نمیکنم همش گریه همش دلتنگی، کاش میشد هرپدری ک از دنیا میره دخترشم باخودش ببره😔💔

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏
روحشون قرین ارامش انشالله خدا رحمتشون کنه عزیزم این رسم دنیاس یه روزی همه به مقصد ابدیمون خواهیم ...

چقدر حرفات آرامش بخش بود عزیزم . منم داغ دیدم . داغ همسر جوانم . خیلی مرگ عزیز سخته 

خدا به استارتر عزیز هم صبر بده ..چقدر دلم گرفت با این تاپیکت 

هر کس بد ما به خلق گوید،ما چهره به غم نمیخراشیم،ما خوبی از او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم...
هیچ اشکالی نداره عزیزم همین دعا و قرآن که براش میخونی خیلیم عالیه و برای عزیزان از دست رفته که دستش ...

مارال جان مرگ پدرم خیییلی ناگهانی بود . توی سن ۵۹ سالگی و بدون هیچ مشکل یه مریضی یهو در خواب ایست قلبی کرده و تمااام....شوکه شدم ... یعنی همه فامیل و دوست و آشنا و در و همسایه شوکه شدن خیییلی ناگهانی رفت برام واقعا سخته کنار اومدن 

الهی بمیرم چطور تحمل کردین تو رو خدا به منم بگین واقعا سخته کم اوردم

بابای مهربون من خیلی ناگهانی تو سن 56 سالگی فوت کرد.تازه یه هفته بود فهمیده بودم باردارم تو آسمونا سیر میکردم.اما یه شب خوابید و دیگه بیدار نشد.5 روز تو کما بود  و من مردم باهاش....بابام حتی یه نوه هم ندید😢😢😢

بعد از اون تنها چیزی که سرپا نگهم داشت دخترم بود اما متاسفانه تو هفته 32 اونم پر کشید.در عرض 6 ماه دنیا رو سرم خراب شد.تا یک سال افسرده بودم.فقط خدا میدونه چی به سر منو شوهرم اومد اون روزا.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖