2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا دارم میمیرم از دوری و دلتنگیش...کمرم شکست...شب ها وقتی میخوام بخوابم یهو بی قرار و دلتنگش میشم ...زندگیم نابود شد بعد از رفتنش ...دستم به هیچ جا بند نیست ...فقط براش قرآن و دعا میخونم شاااید بدردش بخوره ...نمیدونم چیکار کنم که برگردم به زندگی...دو ماه پیش فوت شد...همه گفتن بعد از چهلم خوب میشی ولی من روز به روز دلتنگ تر و بی قرار تر میشم ... دو تا پسر بچه دارم که دیگه نمیتونم بهشون رسیدگی کنم ... شوهرم که اصلا فراموش شده و بدبختی اینجاست که اون ازم توقع رابطه هم داره و من کاملا افسرده هستم و توانایی هیچ کاری ندارم ...رفتن پدرم منو نابود کرد 😭😭😭😭😭😭😭

ای خواهر من ده ساله که پدرمو ندیدم دیشب تا صبح گریه میکردم کاش خدا فقط به اندازه یه دل سیر توی بغلش گریه کردن بهمون پسش میداد توی همه جشنها مراسما جای خالیش آتیشم میزنه اصلن مفهوم زندگی بعد از بابا برام عوض شد یعنی بی معنی شد نمیدونم چه جوری تحمل کردم و زنده موندم منی که یه هفته بابام کربلا بود هرشب از دلتنگیش گریه میکردم چه جوری 10 ساله که ندیدمش و زنده موندم ولی رفتنشون ترس از مرگ رو به اشتیاق به مردن تبدیل میکنه دلم مردن میخواد دلم بابامو میخواد  

روحشون شاد باشه.عزیزم درکت میکنم.پدر من 5 ساله فوت کرده اما یه شب نیست که واسش اشک نریزم.بزرگترین غم دنیاست😢😢😢

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
ای خواهر من ده ساله که پدرمو ندیدم دیشب تا صبح گریه میکردم کاش خدا فقط به اندازه یه دل سیر توی بغلش ...

روحشون شاد باشه💚💚💚

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
فوت شد عزیزم

روحشون قرین ارامش انشالله

خدا رحمتشون کنه

عزیزم این رسم دنیاس

یه روزی همه به مقصد ابدیمون خواهیم رفت بعضیا دیرتر بعضیا زودتر

دوری عزیزان سخته خیلیم سخت

اما اونا پیش خدا هستن 

پناهی امن تر و ارامش بخش تر از خدای بزرگ و مهربون داریم مگه؟؟؟ 

اونا جاشون خیلی از ما بهتره 

وقتی دلتنگ پدر میشی یه سر برو سرخاک، این دنیا برات بی ارزش میشه وقتی سکوت قبرستان و میبینی 

آرامش و صبر رو برات از خدای متعال ارزومندم دوست عزیزم

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
بخدا دارم میمیرم از دوری و دلتنگیش...کمرم شکست...شب ها وقتی میخوام بخوابم یهو بی قرار و دلتنگش میشم ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه اولا همه ی ما رفتنی هستیم هر کس ی قسمتی داره داغ عزیز دیدن واقعا سخته شما خودت فرزند داری و پدرت راضی نیست ک زندگیتو خراب کنی دوما شخصی ب پیامبر(ص)گفتند ک کسی ک پدر مادر ندارد در فراقش چ کند فرمودند سر بر قبر پدر مادر بگذار زیاد برو سر مزارشون قران زیاد بخون ب فکر بچه هات و همسرت باش در خواست همسرت غیر منطقی نیست عزیزم دل ب رابطه بده روحیتو حفظ کن چون مردا خیلی احساسی نیستن 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی