2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم حقوق ثابت ٣٥٠٠هست كه بينش كارت هديه و پاداش هم ميدن ١٢٠٠قسط داريم بقيش هم بخدا هيچي نميمونه اصلا نميفهم چي شد يه بار ميرم هايپرماركت ها ٧٠٠ميره🤦🏻‍♀️ يه ماه مرغ ميخرم يه ماه گوشت 

البته بيشتر خرج ما مربوط ميشع به خرجهايي كه همسرم براي خانوادش ميكنه 😐 هرچي بگيريم نصفش رو بايد بديم به اونا اين ماهم برا پدرشوهرم گوشي خريد ما اصلا نميتونيم صرفه جويي كنيم تازه از وسطاي ماه هم همش لنگيم

خدا شكرت🙏🏻 
اخه با این مبلغ کاری نمیشه کرد واقعا 🤕 همین که تا اخر ماه میرسونین هنره بخدا ما جلسه خونگی باز میک ...

ااره واقعا سخته مانمیتونیم حتی قرفه کشی بزاریم چون سریع تموم میشه پول البته کارت دسته شوهرمه وحتی نمیدونم چطوری خرج میکنه

جلسه های قرعه کشی باز کن مجبور شه قسطشو بده

ميترسم نرسه واقعا چون خيلي به خانوادش كمك ميكنه ميگم نرسيم بديم دشت بشه تو در و همسايه واقعا مسخره همه شدم كه هيچي نميتونم پس انداز كنم

خدا شكرت🙏🏻 
ااره واقعا سخته مانمیتونیم حتی قرفه کشی بزاریم چون سریع تموم میشه پول البته کارت دسته شوهرمه وحتی نم ...

سخت نگیر حق داره اونم اخه اصلآ پولی نیس که بشه روش حساب کنی عزیزم

میتونی خودت کار کنی؟

مبارک باشه میتونی قرعه کشی خونگی شرکت کنی هرماه یه مقدار پول بدی آخرش یه پول خوب گیرت میاد اینجوری ه ...

قرعه کشیایی خانوادگی دارن اتفاقا البته شوهر من اسم ننوشته چون ماهی۵۰۰ میگیرن و دیگه پول نمیمونه مادرشوهرمم دوریم ازش توقع داره هر هفته بریم خونشهفته ایی۴۰هزار تومن تهش نمیمونه هیچی 

سخت نگیر حق داره اونم اخه اصلآ پولی نیس که بشه روش حساب کنی عزیزم میتونی خودت کار کنی؟

نمیزاره شوهرم خیلی بهش میگم منم کار کنم میگ ن لازم نکرده کارای خونگی اگ بلدی بکن کارتوخونه و گرنه بیرون نمیزارم

ميترسم نرسه واقعا چون خيلي به خانوادش كمك ميكنه ميگم نرسيم بديم دشت بشه تو در و همسايه واقعا مسخره ه ...

از کوچیک شروع کن مثلا یک ۳یا۴تومنی . یکبار که مزش بیوفته زیر دندونش شاید خوشش بیاد

من از ۵تومنی شروع کردم باهاش کابینت خونه رو زدیم. بعد ۱۰ تومنی گرفتم باهاش ماشین خریدیم

الان ۲۰تومنی گرفتیم گذاشتیم کنار پس انداز

قرعه کشیایی خانوادگی دارن اتفاقا البته شوهر من اسم ننوشته چون ماهی۵۰۰ میگیرن و دیگه پول نمیمونه مادر ...

ببخشید میگم ولی خانوادگی خوب نیس. چون باید مهمونی بدی کلی خرج کنی. 

سمت شوهرم دارن بخدا یک شب برای میزبان کلی هزینه میشه ارزش نداره

از کوچیک شروع کن مثلا یک ۳یا۴تومنی . یکبار که مزش بیوفته زیر دندونش شاید خوشش بیاد من از ۵تومنی شرو ...

كوچيك دارم ٢تومني ولي بيشتر ميترسم ايشالله اين دفعه كه گذاشتن منم زياد ميذارم حداقل ماهي ٥٠٠ شايد فرجي شه

خدا شكرت🙏🏻 
كوچيك دارم ٢تومني ولي بيشتر ميترسم ايشالله اين دفعه كه گذاشتن منم زياد ميذارم حداقل ماهي ٥٠٠ شايد فر ...

افرین اون دو تومن رو گرفتی برو طلا بخر هرچند کم. بهش بگو پس انداز شاید تشویق شه

امثال ما قشر معمولی ها اگه زیر قسط نریم ، هیچی نمیشیم 😔