ضحی۲۶ مدیر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 6145 عنوان دلتون....... | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 64 پست دلتون در حال حاضر از چی پره خدا یاور تنها ترین تنهایان است 1398/06/06 | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eemaa عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 968 از اطرافیان و ظلمی که ناجوانمردانه در حقمون انجام دادنداز دنیا دلم پره
نازينينفاطمه عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 2063 چرا عزیزم 😔😔😔سخت نتوني برگردي ب گذشته و چيزايي ك از دس دادي بدس بياري ادم ك پا ب ٣٠سالگي ميزاره تازه حسرت ي چيزاييو ميخوره
ضحی۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 6145 از انتظار کشیدن😔 در انتظار چی هستی عزیز خدا یاور تنها ترین تنهایان است
آیناززز عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 3837 من همچین موردی پیش اومد طرف رو خط زدم منم تو همین فکرمولی طرف فامیل درجه دو فکر نکنم بتونم
مانیااااااااااا عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1130 آره منم الان یکی از کاربرا درباره زایمان حرف میزد بچشو دیدم چشام پر اشک شد خدا براش نگهداره فقط خودمون میدونیم که چقد تحمل انتظار سخته خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعاکنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
نازينينفاطمه عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 2063 وای مهسا گفتی. دلم میخواد تیکه تیکه شون کنم عوضیا😤 منم همينطور
ضحی۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 6145 دلم خیلی پره از اینکه تا کی باید حسرت مادرشدن رو بخورم عزیزدلم😔😔😔. چن ساله ازدواج کردی خدا یاور تنها ترین تنهایان است
مرمری1372 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 64124 با مصرف دارو بازم رشد نکرده شاید زمان میبره تا دارو تاثیر خودشو نشون بده نتونستم دارو رو ادامه بدم فقط۵روز خورد و حالش بد شد قطع کردم من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
صفورا۸۶ عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 12851 فقط خودمون میدونیم که چقد تحمل انتظار سخته آخ گفتی من ۱۲ ساله😔 تو چند سال این نیز بگذرد...
آیناززز عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 3837 نتونستم دارو رو ادامه بدم فقط۵روز خورد و حالش بد شد قطع کردم الهی بمیرم براشحالا میخوای چیکار کنی؟یعنی هیچ جایگزینی نداره؟
مانیااااااااااا عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1130 انشاالله هر چه زودتر به مراد دلت برسی زن عموی من ۲۶ سال تو حسرت مادرشدن😓😓😓 انشالله خدا کمکش کنه،این چیزارو که میشنوم بیشتر میترسم من این همه طاقت ندارم،مشکلشون چیه؟ خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعاکنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
ضحی۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 6145 دلم از نظام اموزشی کشور که استعداد کُشی پره از کنکور که سه سال از بهترین سالای عمرمو گرف ... واقعا ..... من موندم آخرت کی میخواد جواب بیکاری این همه جوون بده. خدا لعنتشون کنه. چن سالته چی خوندی خدا یاور تنها ترین تنهایان است
مانیااااااااااا عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1130 عزیزدلم😔😔😔. چن ساله ازدواج کردی ۶ساله😔 خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعاکنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
ضحی۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 6145 انشاالله هر چه زودتر به مراد دلت برسی زن عموی من ۲۶ سال تو حسرت مادرشدن😓😓😓 پناه بر خدا. هنوزم منتظره یا بچه دار شد خدا یاور تنها ترین تنهایان است
مانیااااااااااا عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1130 آخ گفتی من ۱۲ ساله😔 تو چند سال منم ۶سال،تنبلی تخمدان دارم شما مشکلت چیه خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعاکنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭