2777
2789
نه هرجور حساب کردیم هزینه ها بالاست پول طلا و عیدی و کلی خرج هست درکل کاش این رسما نبود و دونفر راح ...

خب سرویس طلا نگیرین من خودم سرویس نقره شیک گرفتم هیچ کس بجز منو شوهرم خبر ندارن همیشه تو مجلس میندازم همه هم میگن خوب شوهرت سرویستو نفروخته انقد بدهی داشتین گفتم نه دوس نداره

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب سرویس طلا نگیرین من خودم سرویس نقره شیک گرفتم هیچ کس بجز منو شوهرم خبر ندارن همیشه تو مجلس مینداز ...

چقدشد سرویس نقره عزیزم

زندگیم کیانم😍 دوستای گلم یه صلوات مهمونم کنین که زودتر عروسی بگیریم
بابا این توله سگم از صدای موزیک بلند میترسه.حنا بندونم نصفه پاشدم اومدم.الانم با همه قهرم..

عزیزم

نگو این طور بچه هست حالیش نیست 

ولی کاش دیرتر میرفتی زودتر میومدی 

یا همسرت تو.ماشین یه ساعت نگهش میداشت

عزیزم نگو این طور بچه هست حالیش نیست  ولی کاش دیرتر میرفتی زودتر میومدی  یا همسرت تو.ما ...

خیلی اصرار کرد بنده خدا.اتفاقا گفت من تو ماشین نگهش میدارم.ولی من وقت آرایشگا داشتم نرفتم.کلا اعصاب ندارم.دلممم خیلی گرفته.....

چقدشد سرویس نقره عزیزم

من پارسال عید عروسیم بود ۳۵۰ گرفتم تا حالا هیچ کس نفهمیده ک طلا نیس همش میگن چقدر شیکه سرویست

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
من پارسال عید عروسیم بود ۳۵۰ گرفتم تا حالا هیچ کس نفهمیده ک طلا نیس همش میگن چقدر شیکه سرویست

چقد نازه عزیزم مبارکت باشه رابطت با شوهرت خوبه؟

زندگیم کیانم😍 دوستای گلم یه صلوات مهمونم کنین که زودتر عروسی بگیریم
چقد نازه عزیزم مبارکت باشه رابطت با شوهرت خوبه؟

مرسی عزیزم خداروشکر عالیه 

منو شوهرم بعد ۱۰ سال انتظار بهم رسیدیم خانوادم چون فامیل بود راضی نمیشدن اما خداروشکر ک دقیق سر ده سال عقد شدیم و بعد سه ماه اومدیم خونه خودمون 

زیاد سخت نگیر طلا بگیر ک بخای بفروشی فایده ندارد من خیلی کارا کردم ک خانوادم خبر ندارن 

😔 همش دلشوره دارم حال دلم خوب نیس

چرا عزیزم ؟؟دنیا رو هرجور بگیری میگذره انشالا بهتر بشی

چرا عزیزم ؟؟دنیا رو هرجور بگیری میگذره انشالا بهتر بشی

هر چی مشکله با هم یهو نازل شده

انگار توان ندارم

گاهی وقتها باید بدترین دردها رو بکشی تا بهترینها برات اتفاق بیوفته🍃🍀
هر چی مشکله با هم یهو نازل شده انگار توان ندارم

صدقه بنداز هرروز