2777
2789
اره 

بلغورترکیه رو مثل کته خیس میکنم

اونی که من استفاده میکنم رشته هم داره

مثلا دو‌پیمانه بلغور سه پیمانه اب

بهش نمک میزنم و بعد یکم میزارم بپزه مثل کته و دم میکنم


بعد جداگانه پیاز رو نگینی خرد و سرخ میکنم بهش گوجه رنده شده میزنم‌میذارم به روغن بیوفته


سیب زمینی هم جدا سرخ میکنم


همه رو با هم میخوریم

بجای روغن هم کره میزنم هم تو پیاز هم بلغور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلغورترکیه رو مثل کته خیس میکنم اونی که من استفاده میکنم رشته هم داره مثلا دو‌پیمانه بلغور سه پیما ...

ممنون

بلغور ترکیه‌ای فرق داره با بلغورای ما؟

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز