2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نوجوان

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

من تخت نوجوان واسه اتاقش قراره بگیرم

یدونه ام گهواره کنار تخت مادر واسه اتاق خودمون کنار تخت خودم میگیرم.بنظرم خیلی عالیه

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من نوزادی گرفتم آخه تا وقتی بخوایم از تخت نوجوان استفاده کنیم باید ست اتاقشو عوض کنیم. قرار نیس همیشه اتاقشو وسایلش بچه گونه باشه. الان که بچه اس بچه گونه بزرگتر که شد مناسب سنش

خدایا شکرت🙏
من نوزادی گرفتم آخه تا وقتی بخوایم از تخت نوجوان استفاده کنیم باید ست اتاقشو عوض کنیم. قرار نیس همیش ...

آخه نوزادی دیگه از پنج شیش سال به بعد قابل استفاده نیس. تا اون موقع هم کی میتونه کلا دکور اتاق برو عوض کنه. بابت هزینش میگم

کمد چی میگیری

ی دونه کمد لباس میگیرم ک زیرش سه تا کشو داره

یدونه ام ویترینش.دیگ هیچی نمیگیرم حتی دراور.چون الان هم زیر تخت کشو هس هم کمد.بنظرم اضافس دراور پولم ندارم😊

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
من نوزاد نوجوان گرفتم بعد قسمت نوزادش مثل گهوارست تازه بعدم ميشه تخت نو جوان و دراور و ميز تحرير

چه جالب.. قیمتش چند؟ 

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
2827
2791
2779
2792