سلام..من اینماه iui انجام دادم...تخمدان هام رو بیش از حد تحریک کردن و هفت تا تخمک بزرگ و تعدادی کوچیک داشتم...خیلی دلدرد دارم...دیروز سونو انجام دادم گفتن تخمدان هام بزرگ شده و دوتا کیست دارم...خیلی نگرانم چکار کنم😞
تحریک تخمک گذاری چه با داروهای گیاهی باشه چه داروهای شیمیایی باعث کیست تخمدان میشه. منم که باردار بودم کیست داشتم چون با دارو گیاهی باردار شده بودم . اگه کیستا کوچیک باشن دوران بارداری احتمالش هس که خودبخود از بین برن .
۵ شب شبی دوتا کلومیفن...۵ تا هم امپول...دوتا پور با یک اب قاطی کردن...من ذخیره تخمدانم خوبه ولی توی سونو روز ۱۱ دکتر تخمکارو ندید و دارومو اضافه کرد..سونو روز ۱۳ دیدن که زیاد شده
ده ماه اقدام کرده بودم. ولی پنج سال جلوگیری داشتم مثل اینکه از اول تخمک گذاری نداشتم خودم نمیدونستم چون سونو نمیرفتم. اوایل اقدامم رفتم سونو گفتن تخمک فعال نداری.
ده ماه اقدام کرده بودم. ولی پنج سال جلوگیری داشتم مثل اینکه از اول تخمک گذاری نداشتم خودم نمیدونستم ...
خواست خدا بوده که بشه عزیزم...ایشالله خدا حافظه بچه ت باشه...من هرماه بدون دارو تخمک فعال ازاد میکنم ولی نمیشه...با دارو تعداد و سایز میبرن بالا بازم نمیشه