2777
2789
عنوان

کسانی که iui انجام دادن بیاین لطفا

160 بازدید | 11 پست

سلام..من اینماه iui انجام دادم...تخمدان هام رو بیش از حد تحریک کردن و هفت تا تخمک بزرگ و تعدادی کوچیک داشتم...خیلی دلدرد دارم...دیروز سونو انجام دادم گفتن تخمدان هام بزرگ شده و دوتا کیست دارم...خیلی نگرانم چکار کنم😞

تحریک تخمک گذاری چه با داروهای گیاهی باشه چه داروهای شیمیایی باعث کیست تخمدان میشه. منم که باردار بودم کیست داشتم چون با دارو گیاهی باردار شده بودم . اگه کیستا کوچیک باشن دوران بارداری احتمالش هس که خودبخود از بین برن . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندتا آمپول زدی

۵ شب شبی دوتا کلومیفن...۵ تا هم امپول...دوتا پور با یک اب قاطی کردن...من ذخیره تخمدانم خوبه ولی توی سونو روز ۱۱ دکتر تخمکارو ندید و دارومو اضافه کرد..سونو روز ۱۳ دیدن که زیاد شده 

تحریک تخمک گذاری چه با داروهای گیاهی باشه چه داروهای شیمیایی باعث کیست تخمدان میشه. منم که باردار بو ...

من اصلا سابقه کیست نداشتم...۱۱ ساله که دارو مصرف میکنم....سایز کیست ها بزرگ بود بهم گفتن استراحت کن فقط

من اصلا سابقه کیست نداشتم...۱۱ ساله که دارو مصرف میکنم....سایز کیست ها بزرگ بود بهم گفتن استراحت کن ...

من اصلن تخمک فعال نداشتم که بخواد تبدیل به کیست بشه. فقط تو بارداری اینجوری شدم. کیستم بزرگ بود که با سزارین درآوردنش. 

شما چندسال اقدام بودی؟

ده ماه اقدام کرده بودم. ولی پنج سال جلوگیری داشتم مثل اینکه از اول تخمک گذاری نداشتم خودم نمیدونستم چون سونو نمیرفتم. اوایل اقدامم رفتم سونو گفتن تخمک فعال نداری. 

ده ماه اقدام کرده بودم. ولی پنج سال جلوگیری داشتم مثل اینکه از اول تخمک گذاری نداشتم خودم نمیدونستم ...

خواست خدا بوده که بشه عزیزم...ایشالله خدا حافظه بچه ت باشه...من هرماه بدون دارو تخمک فعال ازاد میکنم ولی نمیشه...با دارو تعداد و سایز میبرن بالا بازم نمیشه

منم چهارروزه آی یو آی کردم واسم دعا کنید توروخدا دومین باره ای یو ای میشم دوسااله اقدامم

عزیزم سعی کن استراحت کنی چیز سنگین هم بلند نکن...انشالله که مثبت میشی