2821
2789
بزرگه رو تاوقتی همسن های دخترشما بود اره مخصوصا بخاطر املا به ازای هرغلط 5ضربه با خط کش فلک

هر کامنتت که میخونم حالم بهم میزنی 

قشنگ از درس هم زدشون میکنی 

خدا به کیا بچه میده واقعا متاسفم برات 

دستم بهت می‌رسید مثل روش خودت تنبیهت میکردم 

چون یادت ندادن چجور رفتار کنی 

گاهی وقتا پدر مادر هم نیاز به تنبیه دارن 

چقد چندشی قشنگ چه راحت توضیح هم میده احتمالا سادیسمی چیزی هستی حتما برو روانکاوی  اعتماد به نف ...

دقیقا درست میگید منم تعجب کردم یعنی هستن همچین آدمایی ؟!!!!!!!

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدایاااااا باورم نمیشه جمع کن خودتو خانم خجالتم نمی‌کشی میای روش تنبیه میگی شما نیاز جدی به روانپزشک داری فلک می‌کنی بچه هاتو حالت خوبه ؟!!! 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
دقیقا درست میگید منم تعجب کردم یعنی هستن همچین آدمایی ؟!!!!!!!

خدا لعنتش کنه رید تو اعصابم 

مامانم نصف ای هم کتکم نمیزد الان مشکل عدم اعتماد به نفس دارم و به شدت آدم استرسی هستم عصبی هم شدم 

خدا بداد بچه هاش برسه 

چجور میخواد جوابشونو بده

خدا لعنتش کنه رید تو اعصابم  مامانم نصف ای هم کتکم نمیزد الان مشکل عدم اعتماد به نفس دارم و به ...

اصلا ایشون بیماری دارن باید به روانپزشک مراجعه کنن

خدایاااااا باورم نمیشه جمع کن خودتو خانم خجالتم نمی‌کشی می ای روش تنبیه میگی شما نیاز جدی به روانپزش ...

زنیکه روانی قشنگ هم توضیح میده 

کاش میتونستم پیگیری کنم بدمش اورژانس اجتماعی حسابی آدمش کنن

زنیکه روانی قشنگ هم توضیح میده  کاش میتونستم پیگیری کنم بدمش اورژانس اجتماعی حسابی آدمش کنن

دخترای طفلکیش😭