2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

والبته این که موقع اجرا خودمم میشینم روی صندلی تا بانهایت خونسردی تنبیه انجام بشه!! 

به نظرتون رو روح و روان بچتون تاثیر بدی نمیذاره؟

زدن بچه ها اونم با این روش ها فقط نشون میده احتمالا سادیسم دارین

اگر مادر یک نوجوون هستین لطفا جای جبه گرفتن و تنبیه کردن دوست بودن رو با نوجونتون انتخاب کنید قطعا نتیجه خیلی بهتر از روش شماست 

۲ سال مقاومت کردم که ثبت نام نکنم دیگه امشب نتونستم جلوی خودمو بگیرم 😂 درخواست دوستی ندید لطفا اقایون به خصوص و لایک نکنید ممنون
نه بنظرمن که بهتره چون میدونی پاهابسته شده وکف پاها کاملا دراختیارهستن وخودتم میشینی رو صندلی تاثیر ...

چقد چندشی قشنگ چه راحت توضیح هم میده احتمالا سادیسمی چیزی هستی حتما برو روانکاوی 

اعتماد به نفس بچه هاتو نابود میکنی و تو سری خور بارشون میاری دختر هم هستن طفلی ها 

خدا ازت نگذره زنیکه احمق 

الهی من پیشنهاد میکنم اگه نیاز شد وصلاح میدونی شما یکبارفلک کن ببین نتیجش چطوره

استارتر به این احمق گوش نکن احتمالا از اون بی سواداس که نمی‌فهمه چه گندی تو شخصیت و آینده بچه میزنه با این رفتارش 

کتک 😳فلک😳

واقعیه؟؟؟؟؟ 

با این کار باعث میشین بچه اعتماد به نفس و عزت نفسشونو از دست بدن 

بعدم اصلا اون رفتار بدشونو خاموش نمیکنه  فقط باعث میشه جلوی شما اون رفتارو انجام ندن جایی که شما نیستین دوباره اون رفتارو انجام بدن 

بعدم مگه مادر نباید تکیه گاه امن بچش باشه ؟  اصلا مگه همه اشتباه نمی کنن ؟  مگه نباید رابطه مادر با بچش طوری باشه که اگه اشتباهی کرد بیاد از مادر راهنمایی بخواد؟  اینجوری فقط داری بچتونو از خودتون دور می کنید شاید بچه  الان متوجه نباشه اما ۵ سال دیگه که عقلش رشد کرد متوجه میشین چه کار اشتباهی انجام دادین

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز