سلام دوستان.. دخترم 3 ماهشه و رفلاکس نسبتا شدید داره.. خیلی خیلی بی قراره.. شربت رانیتیدین میخوره اما تغییری نکرده.. خودم لبنیات و گوشت گاو نمیخورم میوه هم به خاطر دلدردش نمیخورم.. میخواستم بدونم رژیم غذایی خاصی باید داشته باشم؟اصلا از کجا معلوم میشه که به پروتیین گاوی حساسیت داره؟ راستی چند روزه شیر خشک کمکی آپتامیل پپتی میدم اما یبوست گرفته...
تظاهرات گوارشی، چهره و چشمهای کودک، بهوضوح سردی شیر را افشا میکند؛ شیر اگر سرد باشد، نوزاد مدام رفلکس معده و برگردان شیر دارد همچنین آب دهانش مدام سرریز میشود و دفع او دشوار است؛ صورتش لَخت و افتاده و حالات چشمانش خمار و فاقد نشاط و روشنی است، لبها هم افتاده و مشابه لب فردی غمگین است اما شیر گرم، رفلکس معده ندارد، کودک پرزور و راحت دفع مدفوع دارد و مدفوع او بو دارد و اگر شیر گرم و خشک باشد، بوی آن هم تند است، نگاهش نیز نافذ و پرنشاط و خندان است.
پاسخ به پرسش چهارم: بله با یک آزمایش ساده، پیش از خوراندن شیر، میتوانید بفهمید شیرتان گرم است یا سرد؛ مادر یک قطره شیر را روی ناخن خود، بچکاند. شیر، یکی از این دو حالت را خواهد گرفت یا شل و وارفته روی ناخن پخش میشود که یعنی شیر "سرد" است یا مانند یک دانه مروارید بههمپیوسته، روی ناخن میماند یعنی شیر "گرم" است.
پاسخ به پرسش پنجم: بله مادر میتواند شیر خود را با رژیم غذایی مناسب گرم کند؛ برای درمان، مادر روزانه یک لیوان عرق رازیانه با عسل میل کند؛ این شربت، شیرافزا نیز هست همچنین خرما، بادام، عسل، مویز و کشمش، انگور و کنجد، ارده، عسل، زیتون، روغن زیتون، روغن حیوانی، به، سیب، گلابی، انار شیرین، دستنبو و از میان غذاها، آبگوشت، فسنجان، فسنجان بادام، حلیم، انواع آش و اغلب ادویهجات، شیر را گرم میکنند البته ادویه زیاد مصرف نکنند زیرا شیر را گرم و خشک میکند و از رطوبت و لطافت آن کم میکند.
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
چای و نسکافه و قهوه و نوشیدنیهای گازدار هم خیلی اذیتش میکنه
من بچه ام یک ماهشه .رفلاکس خیلی شدیدی داشت یعنی حس میکردم هر چقدر شیر خورده رو توی دوسه بار بالا میاره .بردمش پیش یه دکتر سنتی گفت شیر دون شده(بعضی جا ها به زبان عامیانه میگن مایه مایه شده بچه) سه روز پیش یه خانم پیر زن قدیمیا که وارد بود بردمش شیردونشو جا انداخت الان خیلی بهتره سه چهار روزه.
من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر خجالتی و کم عاطفه است که به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی زندگی تک تکتون پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه. خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .
من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر خجالتی و کم عاطفه است که به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی زندگی تک تکتون پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه. خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .