2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت میکنه و باردارم

3513 بازدید | 121 پست

سلام بچه ها من قبلا تاپیک زده بودم‌ گفتم که شوهرم چندساله داره با یه زن متاهل حرف میزنه من یه بچه دارم و بچه دومم رو ناخواسته باردار شدم هفته ۲۹ ام گفتم که چند وقت پیش سر همین دختره دعوامون شد کتکم زد داشت خفم میکرد امروز اومدم خونه بابام ولی نگفتم سر چی اومدم نگفتم که زندگیم چقد بد بوده فکر میکنن خوشبخت بودم فقط با شما راحت درد دل میکنم نمیدونم چی کنم نمیدونم چه جوری به اینا بگم اگه بچه نداشتم خیلی راحت تر تصمیم میگرفتم

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان وقت گفتن نیست 

زایمانت رو بگذرون 

خودتو جمع و جور کن بعد یه فکر اساسی بکن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

چجور وقتی میدونی با کسی دیگ تو رابطع هس اجازه میدی نزدیکت شه ؟ک پشت بندشم باردارشی عزیزم

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘

حالم خیلی بده من خیلی دوسش داشتم اونم اینو میگفت ولی یه هرزه افتاد وسط زندگیمون شوهرمم‌ که از اون بدتر 

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز