2777
2789
عنوان

چیکار کنم😣

106 بازدید | 12 پست

شوهر من هرجا که مراسم ختم باشه میخواد بره هرچقدرم مسافت دوری باشه میخواد بره چون میگه ثواب داره همه جا هم پدر شوهرم زنگ میزنه میگه فلانی مرده بیا بریم شوهرمم میگه باشه، منم خیلی جاها رو دوس ندارم برم ولی درست هم نیس مرد متاهل بدون زنش و با پدر مادرش جایی بره، سماجت شو چیکار کنم، چجوری منصرف ش کنم خسته شدم از این کاراشون اه

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

طبیعیه.پدر منم همیشه همین اخلاقو داشته. بنظرم رای مادرشوهرو بزنی اونم نره عالی میشه خخخخ

ولی بزار بره  خودتم تاجایی که میتونی همراهی کن. بعضی جاهام که خیلی دوره بگو نرید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی فامیل دوره لازم نیست شما برید بیشتر ختما مردا تنها میرن 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
آخه پدر و مادرش هستن 

خب باشن مادرش سنی ازش گذشته عیبی نداره

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
آخه بعضی جاها رو دوس ندارم برم 

ان شاءالله که همیشه همه جا شادی باشه برا شادیا برین،ولی من خودم مراسم ختم همراه شوهرم میرم ،اگرم جایی دوست نداشته باشم نمیرم خودش تنها میره یا مثلا با پدر یا پدر و مادرش میره،حرف مردمم هم اصلا برام مهم نیس ،اگرم اون دوس داشته باشه بیام و من نداشته باشم میرم و میگم فقط به خاطر تو میام، تامام😅چقد فک زدم

⁦♥️⁩و بگو پروردگارا ،بیامرز و مهربانی کن،که تو مهربان ترین مهربانانی⁦♥️⁩