2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گردگیری کن،کمدوکشوهاتومرتب کن اشپزخونه توتمیزکن شیشه هاروپاک کن کابینتاتومرتب کن فرشاتو بشوریاشامپوفرش بکش 

💕به آنچه امیدش رانداری،،،امیدوارترباش💕خدای مهربونم من امیدوارم به اینکه ناامیدم نمیکنی😍آهای تویی که داری امضامو میخونی الهی هرچی ازخدامیخوای زودِ زودِ زود بهت بده😊لطفایه صلواتم واسه حاجت من بفرست واگه فرستادی لایک کن😘

اول اشپزخونه و کابینت هارو توش و روشو دیوارای اشپزخونه هود و گاز و یخچالو تمیز کن دستمال بکش

بعد برو سراغ اتاق خواب و روتختیو و روبالشیو کمد و کشو و لباسای کثیف و تمیز 

حالم ک کاری ندارع فقط یه گردگیری جارو

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎
گردگیری کن،کمدوکشوهاتومرتب کن اشپزخونه توتمیزکن شیشه هاروپاک کن کابینتاتومرتب کن فرشاتو بشوریاشامپوف ...

شامپو فرش کشیدن خوبه؟؟

یعنی تمیز میشه

اگه میشه واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین  
شامپو فرش کشیدن خوبه؟؟ یعنی تمیز میشه

ماامسال کشیدیم بدنبود تمیزشد

💕به آنچه امیدش رانداری،،،امیدوارترباش💕خدای مهربونم من امیدوارم به اینکه ناامیدم نمیکنی😍آهای تویی که داری امضامو میخونی الهی هرچی ازخدامیخوای زودِ زودِ زود بهت بده😊لطفایه صلواتم واسه حاجت من بفرست واگه فرستادی لایک کن😘
به نظرتون کف آشپزخونه رو بشورم؟

اگ شستنش راحته و اب داخل اتاق نمیاد و راه داره اب بره بشور و با حوله خشک کن برق میفته

فقط سعی کن کاراتو دونه دونه انجام بده همه رو یه جا بریزی بیرون اخر گیج میمونی ک کجارو تمیز کنی

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎
اصلا نمیدونم چیکار میکنم فقط دور خودم میچرخم کاری هم پیش نمیبرم

اول از توی کمد ها  و کابینت ها شروع کن شستنی ها رو بشور بعد که توی کمدها مرتب شد دراشونو ببند و اصلا باز نزار

بعد دیگه‌مرتب کردن و گرد گیری و جارو و تی

هیچوقت لباس کثیف تو کمدا نزار و کمدی که نامرتبه درشو باز بزار که مجبور شی تمیزش کنی من اینکارو میکنم

حساسیت هم دارم درب کمد و کابینت باز بمونه خیلی بدم میاد😅

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎