2821
2789
عنوان

احساس تنهایی

89 بازدید | 14 پست

دوستان یچیزی بگم قضاوتم نکنین 

من خودم تک دخترم و همیشه تنها بودم ازدواجم ک کردم خانواده شوهرم کم جمعیتن شوهرمه و خواهرش ک خواهر شوهرم عقب افتاده س و مریضه 

من همیشه اخساس تنهایی میکردم و میکنم 

حالا ک باردار شدم دلم خوش بود ب اینکه بچم دختره ولی دو روزه متوجه شدم بچم پسره 

خیلی جا خوردم 

رویاها واسه خودم بافته بودم و کلییی برنامه 

الان ناشکری نمیکنم و خوشحالم بچم سالمه ولی حالمم زیاد نرمال نیست چیکار کنم کسی مث من بوده ؟؟ 

چیکار کنم از شوک بیرون بیام و احساسم خوب باشه 

دلم به بودنت خوشه پسر مامان 😍😍

من عهد بستم که با خونواده ی شلوغ ازدواج کنم .. 

با این حال ک تنهام ولی دوس دارم‌ بچه ی اولم پسر باشه 

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من عهد بستم که با خونواده ی شلوغ ازدواج کنم ..  با این حال ک تنهام ولی دوس دارم‌ بچه ی اولم پس ...

خانواده شلوغ خیلی خوبه حتما پای عهدت بمون 

ان شاالله همیشه اونی بشه ک میخوای ❤️❤️

دخترعمه شوهرم خیلی آرزوی دختر داشت کلی برنامه ریزی کرداسموانتخاب کرد بعدش دید پسره بقدری ناراحت شد اصن تو خودش بود الان پسر اورده انقد عاشقشه میگه من چقد احمق بودم فکر میکردم پسر بیاد دوسش ندارم ولی خیلی راضیم الان

خانواده شلوغ خیلی خوبه حتما پای عهدت بمون  ان شاالله همیشه اونی بشه ک میخوای ❤️❤️

ایشالله فدات شم‌😘

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
دخترعمه شوهرم خیلی آرزوی دختر داشت کلی برنامه ریزی کرداسموانتخاب کرد بعدش دید پسره بقدری ناراحت شد ا ...

جدی ؟؟ 

من فقط میترسم احساس تنهاییم بیشتر بشه 

امیدوام منم همینطوری باشه 

ممنون ❤️❤️❤️

خب بازم بچه بیار خیلی بیار

بذار تو شوک همین اولی بیرون بیام تا بعدیا

ولی خب اره بچه رو دوست دارم نمیخوام بچه م مث خودم تنها باشه

2829
2828
2791