2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی آدمم نمیتونه یه طرفه قضاوت کنه ک میان میگن فلانی اینجوری کرده فلانو گفته معلوم نیس خودشون چج ...

آره واقعا ادم کار به کسی نداشته باشه کسیم کاریش نداره

آره واقعا ادم کار به کسی نداشته باشه کسیم کاریش نداره

حتما هم اینجوری نیس کاری نداشته باشی کاری ندارن مثلا من مادرشوهرم خیلی دروغ میگه دو بهم زنه ولی من اینجا کمک بخوام ذات اون درست میشه؟😁😁😁

حتما هم اینجوری نیس کاری نداشته باشی کاری ندارن مثلا من مادرشوهرم خیلی دروغ میگه دو بهم زنه ولی من ا ...

بنا به مادر شوهر باشه منه بدبخت خونم چسبیده بهش اگرم یه بار نرم براش ناهار یا شام نپزم شر درست میکنه ولی بعضیا چپ و راست از خواهر شوهر مادرشوهر تاپیک میزنن 

چرا حرصت میدن

کاش فقط حرص دادن بود، همش سکوت میکنم، مامانم خواهرمو خیلی دوس داره، باهم دیگ 💩بمن،مثلا حرف میزنم جوابمو نمیدن، از قیافمو هیکلم ک چ فامیلا،چ دوستا، چ کاربرای نی نی سایت هم بی ارایشمو هم با ارایشمو(تازه مخصوصا میگن بی ارایش قشنگ تری) میگن چقد قشنگی، ایراد میگیرن، کارایی ک تو خونه میکنم(ظرف شستن، جاروبرقی، تی زدن، حیاط شستن، گردگیری، سرویس شستن) همرو بی منت میکنن، و...........نگم برات😆اینم سرنوشت من بود