2777
2789
عنوان

ویو خونه ما😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 21695 بازدید | 215 پست
فکر کنم خیلی به ساختمون سازی علاقه داریا😂😂

ساختمون سازی خیلی بده خدایی

یعنی اوستا کارها ادمو روانی میکنن انقدر تنبلن که نگو اصلا بازدهی ندارن باید کار رو متری بهشون داد اگه روز مزد باشن که دیگه هیچ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چرا نصف شب و اول صبح رو انتخاب میکنن واسه این کارا😢

والا ما پرسیدیم گفتن وقتای دیگه اجازه ورود نداریم چون ماشین سنگین نباید بیاد تو شهر .والا نمیدونم اینا کین پس کنار ماشین ما هرروز گاز میدن ماشین پره دود میشه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 
والا ما پرسیدیم گفتن وقتای دیگه اجازه ورود نداریم چون ماشین سنگین نباید بیاد تو شهر .والا نمیدونم ای ...

اجازه ورود ندارن و اینه اوضاع اجازه داشتن فکر کنم روزی چن نفر رو توخیابون آسفالت کنن

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
کدوم محله؟ چرا اینطوریه 😖😨

به حرفت انقدر خندیدم دل درد گرفتم صدامم گرفت دخترم دوسالشه شاخ درآورده

پهن شدم رومبل دارم میخندم  

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادیبه حباب نگران لب یک رود قسمو به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفتآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماندلحظه ها عریانندبه تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز
بخدا اعصابم از دست گرما ضعیف شده.شوهرم بیچاره جایی کار میکنه که کولرم نیست

پوستمون کلفت شده خدایی

وگرنه کی تو این گرما دووم میاره

😩💪

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
وااااااای اهن خالی کردناشون.... چون میگن دیگه نصف شب کسی حال نداره بیاد چیزی بهمون بگه😂😂

وااای واقعا باید به ما حقوق بدن تحمل میکنیم این صدا ها رو آدمم دلش نمیاد فوش بده🤣

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 
خونه قبلیه کارگر بیچاره رفته بود رو پشت بوم خونه..چکش میزنه که خراب بشه خونه خیلی سست بوده یهو میریز ...

منم زیاد شنیدم و اطرافم دیدم تروخدا ازینا که تخریب میکنن فیلم و عکس بگیرید جوری که چهره مشخص نشه تا شهرداری لااقل یه کلاه سرشون کنه پارسال گرفتم فرستادم شبکه من .... تو    رسانه های خودمون که بی بخارن کلا دو روز نشون داد بعد دیگه هیچ توجهی نکردن اگه زیاد فیلم بگیریم شهرداری یه فکری به حال این کارگرای زحمت کش میکنه

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه