2777
2789
منم سرکارم دارم چرت میزنم  اوایل که تازه ازدواج کرده بودم صبح زود که میخاستم بم سرکار به همسرم ...

سر کار رفتن که خوبههههه.من از خدامه برم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
بی عقل نیستم مثل تو الکی تهمت نمیزنم زود قضاوت نکن

پسر هم نباشي احمقي

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم ندارم خدابچه هاتو حفظ کنه عید امسال میخام اقدام کنم شهر غریبم بچه داری سختمه ولی واقعا دلم ...

ممنون عزیزم

انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد و بهترین ها نصیبت بشه

من بیچاره از ساعت یک تا سه بیدار بودم سه خوابیدم باز پنج بیدار شدم.بابام دیشب حالش بد شد مامانم و شوهرم بردنش بیمارستان.گفته یکی از رگای قلبش بسته شده.قلبش هم مشکل داره.صب ساعت پنج و نیم رفتم بیمارستان دیدمش.نمیتونست نفس بکشه ماسک اکسیژن زده بودن براش.از این دستگاها که ضربان قلبو چک میکنه.الانم بردنش سی سی یو

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
من بیچاره از ساعت یک تا سه بیدار بودم سه خوابیدم باز پنج بیدار شدم.بابام دیشب حالش بد شد مامانم و شو ...

آخی  

انشاالله خدا کمکشون کنه و به زودی حالشون خوب شه نگران نباش عزیزم

چون پسرى😒

آره دقیقا

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
آره دقیقا

از كجا فهميدي شما؟🤔

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️
از كجا فهميدي شما؟🤔

حتما برا شمام ارسال دوستی کرده اومده خصوصی چرت و پرت گفته

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
حتما برا شمام ارسال دوستی کرده اومده خصوصی چرت و پرت گفته

دقيقاً🙄 چقد حق به جانب هم ميگه من دخترم تهمت نزن😐😑

آخی     انشاالله خدا کمکشون کنه و به زودی حالشون خوب شه نگران نباش عزیزم

مرسی عزیزم