2777
2789

پری و ولی 😁 خیلی ولی احساسیه, ولی اخرش به پری خیانت میکنه پری هم ولی رو خفه میکنه😬 گفتم دیگه خلاصش همین بود 😌 هنوز با جایی قرارداد نبستم واسه انتشار رمانم. دنبالش نگرد😀

آی وانتی که کله صب میای داد میزنی یخچال نفتی و بخاری علاء الدین میخری😒 عمه داری؟😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تو این سایت اگه حرف از نیاز جنسی بزنی و هات باشی فوری بهت میگن پسر تهمتم میزنن

الكى بهونه نيار واقعاً پسرى😏 اگه بي عقل باشي بهت ميگن پسر😒

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️
منم نخوابيدم تا خود صبح گريه كردم

چرا؟😦

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️
چرا؟😦

اي وي اف كردم امروز ١٢ روزه

دوروزه لك دارم فك كنم ديكه منفي...واسه ٧ سال انتءاري ك كشيدم زار زدم..

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
من خیلی بد عادت شدم شبها ساعت یک میخوابم پنج بیدار میشم یعنی تا دو صبح گیج میزنم اینجا     ...

آره دقیقا خودم دوست دارم برم سرکار

وای منم شبا دیر میخابم دیشب سه خابیدم هرکار میکردم خابم نمیبرد

اي وي اف كردم امروز ١٢ روزه دوروزه لك دارم فك كنم ديكه منفي...واسه ٧ سال انتءاري ك كشيدم زار زدم..

واى من كه ازين چيزا سر در نميارم